2017-10-28 09:07:06
Φωτογραφία για Τι τύπος νονού/νονάς είσαι ανάλογα με το ζώδιο σου
Η σχέση νονού-παιδιού είναι πολύτιμη και για τις δύο πλευρές. Είναι σημαντικό, οι γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί στην επιλογή του νονού ή της νονάς του παιδιού τους, αλλά και οι νονοί να αφιερώνουν ποιοτικό χρόνο στα βαφτιστήρια τους και μην περιορίζονται μόνο στο μυστήριο της βάπτισης. Ποια είναι η δική σας σχέση με τα βαφτιστήρια σας; Είστε ένας χαλαρός ή πιο συγκρατημένος νονός; Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν θεωρούμε ότι τα ζώδια μπορούν να προβλέψουν γεγονότα ή καταστάσεις, όμως μπορούν να μας βοηθήσουν να διαπιστώσουμε αν τα χαρακτηριστικά μας ως νονοί ανταποκρίνονται σε εκείνα του ζωδίου μας. Συμφωνείτε;

Κριός

Οι Κριοί ως νονοί και νονές είναι πολύ δραστήριοι και διασκεδαστικοί. Είναι οι τύποι που δεν βαριούνται ποτέ να περνούν χρόνο με τα βαφτιστήρια τους, συνοδεύοντας τα ακόμη και σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μια συναυλία. Είναι τόσο απρόβλεπτοι που δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστούν ξαφνικά στο σπίτι για επίσκεψη!


Ταύρος

Στους Ταύρους αρέσει να διδάσκουν νέα πράγματα στα παιδιά. Από το πώς θα μάθουν να δένουν τα κορδόνια τους, μέχρι το πώς θα φτιάξουν ένα εύκολο κέικ, θέλουν πολύ να μαθαίνουν χρήσιμα πράγματα στα βαφτιστήρια τους. Είναι άτομα που μπορείτε να καλέσετε για βοήθεια, όταν βρίσκεστε σε αντιπαράθεση με τα παιδιά σας. Έχουν πάντα τη λύση σε κάθε πρόβλημα!

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι σίγουρα οι πιο τρελοί νονοί και νονές του ζωδιακού κύκλου! Είναι πολύ διασκεδαστικοί και χαλαροί και συνήθως φέρνουν τα πιο αστεία δώρα στα βαφτιστήρια τους. Είναι τόσο άνετοι με τα παιδιά, που πολλές φορές ίσως θα πρέπει να τους συγκρατήσετε!

Καρκίνος

Ένας Καρκίνος νονός ή νονά είναι καλός υποψήφιος για babysitting όταν παρουσιαστεί ανάγκη. Είναι πολύ εξοικειωμένοι με τη φροντίδα των παιδιών και δεν το κάνουν σαν αγγαρεία! Είναι ο τύπος που πολλές φορές θα παραλάβει τα παιδιά από το σχολείο, θα παρακολουθήσει τις σχολικές γιορτές και πιθανότατα θα έχει μια στενή σχέση με τα βαφτιστήρια του.

Λέων

Οι Λέοντες είναι εξαιρετικά υπεύθυνοι όταν βρίσκονται με τα βαφτιστήρια τους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ξέρουν πώς να διασκεδάζουν μαζί τους. Οι νονοί και οι νονές που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα είναι συνήθως πολύ γενναιώδοροι με τα βαφτιστήρια τους και είναι οι τύποι που θα τους δώσουν χαρτζιλίκι κάθε φορά που τα συναντούν.

Παρθένος

Μπορεί οι Παρθένοι να έχουν τόσες υποχρεώσεις που δεν τους επιτρέπουν να βλέπουν συχνά τα βαφτιστήρια τους, αλλά όταν τα συναντήσουν είναι πολύ υπομονετικοί μαζί τους. Τους αρέσει να αγοράζουν χρήσιμα δώρα και είναι πάντα οι «σούπερ» νονοί για εκείνα!

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο νονός ή η νονά που όλοι αγαπούν, επειδή φέρνουν πάντα τα κατάλληλα δώρα για την ηλικία του καθένα μέσα στην οικογένεια. Είναι εκείνος που μπορεί να δώσει τις πιο αναπάντεχες συμβουλές στο βαφτιστήρι του. Εκτός των άλλων, πρόκειται για πολύ ευχάριστες προσωπικότητες!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα κάνει 10 εκατομμύρια ερωτήσεις όταν επισκεφτεί το βαφτιστήρι του! Θέλει να μάθει αν βγαίνει ραντεβού με κάποιο παιδί της ηλικίας του και είναι πάντοτε ανοιχτός να το συμβουλεύσει. Οι Σκορπιοί είναι περήφανοι για τα βαφτιστήρια τους και είναι εκείνοι, στους οποίους θα απευθυνθούν όταν θέλουν να ζητήσουν μια μεγάλη χάρη.

Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να είναι ο «παράξενος νονός/νονά» ή ο «τολμηρός νονός/νονά». Πάντα έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει, πάντα λέει ό,τι έχει στο μυαλό του και δεν προσπαθεί να «χρυσώσει το χάπι» στο βαφτιστήρι του. Το ενθαρρύνει να μάθει μέσα από νέες εμπειρίες και να είναι τολμηρό στη ζωή του!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι οι αστείοι νονοί/νονές του ζωδιακού κύκλου. Οι συζητήσεις μαζί τους είναι πάντα διασκεδαστικές και μπορούν να τους κάνουν όλους να γελούν! Δίνουν πάντα πρακτικές συμβουλές και χρήσιμα δώρα στα βαφτιστήρια τους, όπως ένα μπουφάν για τα κρύα του χειμώνα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ο νονός ή η νονά που θα αφήσει πιο ελεύθερα τα παιδιά και θα τους κάνει όλες τις χάρες! Θα τα βοηθήσει με συμβουλές και καταστάσεις που οι γονείς θα μπορούσαν να είναι πιο αυστηροί. Είναι ο τύπος που μπορεί να μην έχει συχνή επαφή με τα βαφτιστήρια του, αλλά θα το κάνει σε ανύποπτο χρόνο απλά για να τους εκπλήξει όλους!

Ιχθύς

Είναι ευχάριστες προσωπικότητες και θα διαθέσουν αρκετό από τον προσωπικό τους χρόνο για να επισκεφθούν τα βαφτιστήρια τους. Είναι εκείνοι που θα κατευνάσουν τα πνεύματα όταν ξεσπάσει ένα καβγάς ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Facebook υποδέχεται το 4K video
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Facebook υποδέχεται το 4K video
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ