2017-10-28 23:00:36
Φωτογραφία για Αυτό το πάρτι θα φέρει την επανάσταση στη Μοναστηρίου
Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, το REVOLT! project ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη και το SpaceLab για να παρουσιάσει τον ήχο του μέσα από το πρώτο του showcase party στην πόλη, προσκαλώντας πίσω στη γενέτειρά του τον Dj – παραγωγό John Dimas, ο οποίος με έδρα του στο Βερολίνο κατάφερε να ξεχωρίσει παγκοσμίως για τις ικανότητές του studio και στα decks, την διεθνώς αναγνωρισμένη Αθηναία Dj K.atou με το εκλεκτικό γούστο στη House, καθώς και τον Dj Jaymod, έναν αυθεντικό jockey με ιδιαίτερη δισκοθήκη και mixing skills.

Ο John Dimas επηρεασμένος από τους ήχους του Chicago House, κατάφερε να χτίσει μια εντυπωσιακή συλλογή δίσκων και ν’ ακονίσει τις ικανότητες του ως DJ στη Θεσσαλονίκη. Γρήγορα απέκτησε φήμη για τα εκπληκτικά σετ του με τρία decks και τους σπάνιους house δίσκους, ενώ οι πρώτες διεθνείς εμφανίσεις σε club και festival του εξωτερικού, και οι κυκλοφορίες σε μια πληθώρα label, δεν άργησαν να έρθουν.


Η K.atou κατάφερε να ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο με το πάθος της για τη μουσική αλλά και με τα house «διαμάντια» της συλλογής της από το Σικάγο και το Ντιτρόιτ. Έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε ΗΠΑ, Ρωσία και Ευρώπη, σε αμέτρητα after-hours πάρτι του Detroit Electronic Music Festival, αλλά και σε φεστιβάλ όπως το Glastonbury και το Rizzla event, αλλά και σε διάσημα club όπως το Club Der Visionaere και το Circoloco.

Ο Jaymod ξεκίνησε να παίζει στις αρχές της δεκαετίας του ’90 και συνεχίζει το έργο του ακάθεκτος τα τελευταία 24 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας ήδη παίξει από mobile parties και beach bars, μέχρι μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής της χώρας και με διεθνείς εμφανίσεις σε club όπως το Batofar στο Παρίσι και το θρυλικό Tresor στο Βερολίνο.

REVOLT! SHOWCASE w/ JOHN DIMAS, K.ATOU & JAYMOD

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23.00, SPACELAB, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 18, Τ. 2310541040

ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 € | 5 € ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Space Lab (Μοναστηρίου 18, Τηλ. 2310 541 040)

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ