2017-10-29 19:43:31
Φωτογραφία για Τα ''χακί'' στελέχη του Καμμένου
Του Ηλία Προύφα

Δεν υπάρχει στέλεχος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που να μην έχει αγάπη για τις Ένοπλες Δυνάμεις. Λες και τους έχει διαλεγμένους έναν έναν ο Πάνος Καμμένος.

Αναφερόμαστε στον καλό φίλο αναγνώστη του kranosgr Πάνο Καρδαρά. Στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τα πρώτα, Αν Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη του κόμματος και Αν. Αντιπρόεδρος του ΟΛΘ. Τον συναντήσαμε προχθές στη Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση τελετής απονομής της τιμητικής διάκρισης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης στον Πάνο Καμμένο με το μετάλλιο "Χρυσούς Αλέξανδρος" στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης.

Από τους πρώτους στην αίθουσα ο Πάνος Καρδαράς χειροκρότησε θερμά τον Πάνο Καμμένο στην ομιλία του και ειδικά στην αναφορά του για το όνομα της Μακεδονίας για οποίο οι ΑΝ.ΕΛ δεν πρόκειται να κάνουν καμία υποχώρηση, προτείνοντας ακόμη το θέμα να τεθεί με δημοψήφισμα προς τον Ελληνικό λαό.

Στις φωτό του kranosgr που ακολουθούν ο Πάνος Καρδαράς διακρίνεται με τους Αλέξανδρο Κιτικίδη, Δικηγόρο, μέλος του Δ.Σ του ΟΣΕ, Στέλλα Βαλάντη, Αντιπρόεδρο της ΕΥΑΘ και Γαβριήλ Αβραμίδη, πρώην Βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ.  
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξάνθη - Ατρόμητος 0-2
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξάνθη - Ατρόμητος 0-2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ