2017-10-30 12:43:43
Φωτογραφία για My Market: Διαγωνισμοί και προσφορές που δεν θα βρεις άλλου
Η καθημερινότητα δεν αφήνει κανένα περιθώριο για «κόλπα». Όλες οι αλυσίδες κάνουν διαγωνισμούς, έχουν προσφορές και επικαλούνται καλές τιμές. Όμως, πάλι, κάποιοι ξεχωρίζουν: Τα My Market Αυτές τις ημέρες είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός My Καρότσι. Mε αφορμή τον εορτασμό από τα 40 χρόνια του Ομίλου ΜΕΤΡΟ, όπου ανήκουν και τα My Market, εκατοντάδες τυχεροί κέρδισαν μέχρι σήμερα δωρεάν γεμάτα καρότσια με προϊόντα αξίας 100 Ευρώ απλά με τον δωροκωδικό που είχαν στην απόδειξη τους. Συνολικά υπήρξαν κοντά στο 1 εκατομμύριο συμμετοχές μέχρι σήμερα.  Ο διαγωνισμός θα «τρέχει» μέχρι τις 11 Νοεμβρίου και θα υπάρχουν 20 καρότσια για 20 ημέρες με την αξία των καλαθιών καθημερινά να είναι 2000 ευρώ.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο διαγωνισμός. Υπήρχε και ο διαγωνισμός που οι τυχεροί κερδίζουν λευκές συσκευές και ειδικότερα πλυντήρια. Μόνο στις δύο πρώτες μέρες σε αυτόν τον διαγωνισμό είχαν συμμετάσχει πάνω από μισό εκατομμύριο άτομα κάτι που είχε μεγάλη απήχηση και στα κοινωνικά δίκτυα. Ήδη πέντε τυχεροί έχουν κερδίσει τα πέντε επώνυμα πλυντήρια.


Αλλά δεν είναι μόνοι αυτοί οι διαγωνισμοί. Τρέχουν καθημερινά καινούργιοι, ενώ αρκετές είναι και οι προσφορές σε διάφορα προϊόντα. Η ενήμερωση για καινούργιες προσφορές και διαγωνισμους βρίσκεται με πανεύκολο τρόπο.

Μπαίνεις στην σελίδα τους στο Facebook και όλα είναι μπροστά σου. Γιατί και οι διαγωνισμοί και οι προσφορές πρέπει να είναι κατανοητοί, με προφανείς όρους και με δυνατότητα συμμετοχής για όλους. Και για όσους έχουν απορίες, οι άνθρωποι των My Market μπορούν να βοηθήσουν κάθε πελάτη να καταλάβει τι πρέπει να κάνει, ακόμα και να του δείξει τι πρέπει να κάνει για να συμμετάσχει. Καλή επιτυχία!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ