2017-10-31 16:21:59
Φωτογραφία για Και μεμονωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο από τη Δευτέρα
Από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου θα μπορούν οι επιβάτες να προμηθεύονται μεμονωμένο ηλεκτρονικό εισιτήριο και με 1,40 ευρώ, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Το μεγάλο πρόβλημα της μη διάθεσης μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων φαίνεται ότι λύθηκε και έτσι οι επιβάτες θα μπορούν στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων να βγάζουν κανονικά ηλεκτρονικό εισιτήριο ακόμα και για μια μόνο διαδρομή με το αντίτιμο των 1,40 ευρώ, αντικαθιστώντας έτσι πλήρως τα χάρτινα.

Οι επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους παλαιά χάρτινα εισιτήρια, μπορούν να τα χρησιμοποιούν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

Μέχρι σήμερα, το ηλεκτρονικό εισιτήριο δεν διατίθεται μεμονωμένα, δηλαδή με το αντίτιμο των 1,40 ευρώ, καθώς ο επιβάτης χρειάζεται να καταβάλλει, την πρώτη φορά, είτε 4,50 ευρώ που είναι το ημερήσιο εισιτήριο, είτε 7 ευρώ που αντιστοιχεί σε 5 διαδρομές.

Ωστόσο, το μεμονωμένο εισιτήριο των 1,4 ευρώ διατίθεται ήδη, τόσο στην προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα, όσο και στην απρόσωπη ηλεκτρονική κάρτα (η απρόσωπη κάρτα, την πρώτη φορά, διατίθεται - κι αυτή - με 7 ευρώ που αντιστοιχεί σε 5 διαδρομές).

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ