2017-11-01 21:56:08
Φωτογραφία για «Στροφή» στην Super League και πλάνο με Ανσαριφάρντ, Ταχτσίδη
Στροφή στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό με τον Λεμονή να ετοιμάζει σχήμα με τον Ταχτσίδη αλλά και τον Ανσαριφάρντ για το επερχόμενο ματς με αντίπαλο τον Πλατανιά στο Καραϊσκάκη.

Ο Τάκης Λεμονής όπως έχετε ήδη διαβάσει επιβράβευσε στην ομιλία του στα αποδυτήρια την προσπάθεια των παικτών του στο 0-0 με την Μπάρτσα πλην όμως τους ξεκαθάρισε πως θα είναι λάθος εάν μείνουν σε αυτό το ματς.

 

Το σκεπτικό του Έλληνα κόουτς είναι απλό, στοχευμένο και σωστό. Δεν μπορεί μία ομάδα να στέκεται σε μία ισοπαλία, όσο σπουδαία και εάν είναι με την κορυφαία ομάδα του κόσμου, την Μπάρτσα του Μέσι. Η αγωνιστική συνέχεια περιλαμβάνει Super League. Στροφή στο πρωτάθλημα λοιπόν με το προπονητικό επιτελείο να έχει πρόθεση να διατηρήσει βασικούς παίκτες που πήγαν πολύ καλά στο Καραϊσκάκη και το ματς με τους Καταλανούς. Όπως τον Ταχτσίδη αλλά και τον Μποτία ενώ ο Προτό συνεχίζει κάτω από τα δοκάρια. Για την γραμμή κρούσης το προβάδισμα δείχνει να το έχει ο Ανσαριφάρντ.


 

Το ματς με τον Πλατανιά είναι σημαντικό από χρονικής πλευράς. Ακολουθεί μετά την ήττα στην Λεωφόρο και είναι εντός έδρας. Οι παίκτες των πρωταθλητών θα πρέπει να δείξουν μπροστά στον κόσμο τους ότι έχουν συνέλθει αγωνιστικά και ότι όπως είπε δημόσια και ο Φορτούνης έχουν αρχίσει την αντεπίθεσή τους και στο πρωτάθλημα. Άρα χρειάζεται μία εμφατική εμφάνιση και ένα σκορ όσο πιο... ψηλά γίνεται. Έτσι και αλλιώς μετά το Ολυμπιακός - Πλατανιάς θα υπάρξει διακοπή και χρόνος για ξεκούραση και ανάσες για τους παίκτες, πλην των διεθνών, που βέβαια θα έχουν και άλλου τύπου διαχείριση.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ