2012-05-25 10:27:32
Φωτογραφία για Κληρώνει για προπονητή στον Ολυμπιακό
Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του νέου προπονητή στον Ολυμπιακό με τον πρόεδρο των νταμπλούχων, Βαγγέλη Μαρινάκη, να αποφασίζει για τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε. Έκτορ Κούπερ και Τροντ Σόλιντ τα φαβορί.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», η άφιξη του Αλεχάντρο Καμάνιο, του μάνατζερ του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ίσως σημάνει το τέλος της αναζήτησης του Ολυμπιακού για το νέο τεχνικό. Ο Αργεντινός τεχνικός, έχει πολλούς… θαυμαστές στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας και η συνάντηση του Καμάνιο με την διοίκηση του Ολυμπιακού ίσως να φέρει εξελίξεις Στην λίστα υπάρχει πάντα και ο Τροντ Σόλιντ, με τους δυο προπονητές να δίνουν… μάχη για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει πραγματοποιήσει προσωπική έρευνα για τους δυο προπονητές.

Παράλληλα, το όνομα του Βίκτορ Φερνάντεθ δεν έχει διαγραφεί από την «ερυθρόλευκη» λίστα, ενώ να σημειώσουμε πως ήταν προχθές (23/05) να έρθει στην χώρα μας ο Ισπανός τεχνικός, κάτι το οποίο τελικά δεν συνέβη.

Τέλος, ο ισπανικός Τύπος έκανε νέες αναφορές στο… φλερτ του Ολυμπιακού με τον Χουάν Ιγκνάσιο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο. Σε περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός αποδεσμευτεί, τότε αυτόματα θα γίνει ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών για τον πάγκο.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ