2023-12-11 13:00:02
Φωτογραφία για Πού θα κινηθεί για τις μεταγραφές ο Πέδρο Αλβες στον Ολυμπιακό



Οι διεργασίες είναι πολλές στον Ολυμπιακό και το σίγουρο είναι πως θα είναι αλλαγμένος προς το  καλύτερο το επόμενο διάστημα. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ περνάει τις… πινελιές του και ο Πέδρο Αλβες είναι  εκεί, παρακολουθεί και μιλάει με τους παίκτες. Παράλληλα συζητάει με τον Καρβαλιάλ για το πώς θα  κινηθούν στο μεταγραφικό κομμάτι. Εκεί που θα παίξει τη δική του… μπάλα

ο Πέδρο Aλβες. Ο 40χρονος νέος αθλητικός διευθυντής έχει στείλει ήδη τα πρώτα του μηνύματα. Eχει μιλήσει με γραφεία μάνατζερ  που ξέρει καλά, αλλά και με σκάουτερ, που δουλεύουν ελεύθερα και με τους οποίους είχε συνεργαστεί  στο παρελθόν. Oσοι γνωρίζουν καλά τον Πέδρο Aλβες έχουν να λένε για τον τρόπο που κινείται στον  τομέα των μεταγραφών, καθώς και τις χώρες που έχει πολύ ψηλά στην προτίμησή του. Πρόκειται για την  πατρίδα του, την Πορτογαλία, αλλά και τη Βραζιλία. Παράλληλα κάνει παιχνίδι και στη Γαλλία, η οποία  είναι γεμάτη ταλέντα, ακόμα και στη δεύτερη κατηγορία. Κάτι που έκανε κι ο Φρανσουά Μοντέστο.  Αναφορικά με τα γραφεία μάνατζερ που εμπιστεύεται είναι τα "Stellar" και "Universal twenty two"
. Φυσικά τον ρόλο του στις χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού θα παίξει και ο διάσημος μάνατζερ  Ζόρζε Μέντες, είτε με παίκτες που έχει στο γραφείο του, είτε άλλους από ομάδες που επηρεάζει άμεσα. Επίσης ο Πέδρο Αλβες θα δώσει βάση και στην ακαδημία. Ο Ολυμπιακός έχει πολλά ταλέντα και δεν  αποκλείεται κάποια απ’ αυτά να πάρουν ευκαιρίες απ’ τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος επίσης δίνει  μεγάλη βάση στις ακαδημίες. Αναφορικά με την πρώτη κίνηση, που αναμένεται να γίνει, αυτή θα έχει να  κάνει με την απόκτηση στόπερ. Hδη ο Πέδρο Aλβες έχει κάνει τις σχετικές κινήσεις κι αναμένει και την απόφαση του Κάρλος Καρβαλιάλ. 

Πηγή: sportday.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ