2017-11-03 13:00:33
Φωτογραφία για Η Beyoncé θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Lion King» της Disney
Η Beyoncé θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Lion King» της Disney στο ρόλο της λιονταρίνας Νάλα. Η ταινία θα τεθεί κάτω από τις οδηγίες του Jon Favreau, ο οποίος ύστερα από το ριμέικ του «Βιβλίου της Ζούγκλας» από καρτούν σε ταινία, τώρα συνεχίζει με τον αγαπημένο όλων «Βασιλιά των Λιονταριών» (The Lion King) της Disney.

Η Beyoncé επιβεβαίωσε την είδη μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twiter.Η τραγουδίστρια θα είναι αυτή που θα δώσει τη φωνή της στη λιονταρίνα Νάλα, που αρχικά έκανε παρέα με τον Σίμπα για να καταλήξουν μεγαλώνοντας να είναι μαζί. Όπου Σίμπα στο μεταξύ, βλέπε Donald Glover.

«Είναι όνειρο κάθε σκηνοθέτη να συγκεντρώσει μία τόσο ταλαντούχα ομάδα για να δώσει πνοή σε αυτήν την κλασσική ιστορία», δήλωσε ο Favreau, καθώς η Disney αποκάλυπτε το καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα συνολικά κέρδη της πρωτότυπης ιστορίας κινουμένων σχεδίων που κυκλοφόρησε στη μεγάλη οθόνη το 1994 και «φιλοξενούσε» τραγούδια των Elton John και Tim Rice στο soundtrack της, ξεπέρασαν τα 968 εκατομμύρια δολάρια. Η πρεμιέρα του ριμέικ έχει προγραμματιστεί για τις 19 Ιουλίου του 2019.
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διαφημιστείτε στο TVNEA.COM !
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διαφημιστείτε στο TVNEA.COM !
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ