2012-05-25 11:15:10
Φωτογραφία για Στρατηγείο στη Ρηγίλλης!
Στρατηγείο στήνει σε γνώριμο στέκι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, θέτοντας επικεφαλής Αχαιό βουλευτή, ο οποίος θα έχει ως αποστολή να προσελκύσει τους χαμένους ψηφοφόρους της Ν.Δ. και να τους πείσει να ψηφίσουν τη φιλελεύθερη παράταξη.

Το γνώριμο στέκι είναι η Ρηγίλλης και ειδικότερα η ιστορική Αίθουσα Κήπου , και επικεφαλής ο πολύπειρος πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της ΝΑ, ο οποίος... προήχθη από περιφερειακός λοχαγός σε στρατηγό του λεκανοπεδίου Αττικής. Ο Αχαιός πολιτικός μαζί με δεκάδες υφισταμένους του θα οργώσει το λεκανοπέδιο, με δυο στόχους: πρώτον, να  προσελκύσει όσους από τους παλαιούς ψηφοφόρους της Ν.Δ. ψήφισαν από αντίδραση άλλο κόμμα ή απείχαν από τις εκλογές, και δεύτερον, να προσεγγίσει φίλους, ψηφοφόρους αλλά και στελέχη όμορων κεντροδεξιών κομμάτων. Το στρατηγείο είναι ήδη έτοιμο με όλες τις απαραίτητες υποδομές: τηλέφωνα, fax, υπολογιστές και πολλή διάθεση, όπως υποστηρίζει ο κ
. Νικολόπουλος. Είναι αυτονόητο ότι η Ρηγίλλης θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα κεντρικά της Ν.Δ. στη Συγγρού. Στη Ν.Δ. ο προεκλογικός αγώνας έχει ξεκινήσει για τα καλά και στόχος είναι το κόμμα να αναδειχθεί πρώτο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Στο στόχαστρο του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά έχει μπει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και η πολιτική που ακολουθεί.

Έτσι, ολομέτωπη επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χθες από τις Βρυξέλλες, καθώς τον κατηγόρησε για αλαζονεία και επισήμανε “πως την ώρα που εμείς χτίζουμε, ο κ Τσίπρας κατεδαφίζει τις συμμαχίες”.  Ο κ. Σαμαράς ανέφερε άτι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε το μήνυμα των εκλογών, το οποίο ήταν “συνεργασία από τη μια, και μέσα στο ευρώ από την άλλη” , καθώς είπε ότι “όλα τα κόμματα κάναμε μια μικρή υποχώρηση” . “Δεν έχει δικαίωμα να χαλάσει τις συμμαχίες της χώρας. Όταν βγαίνει ο Ολάντ και υποστηρίζει τις θέσεις που θα βγάλουν την Ελλάδα από το τέλμα, και ο Τσίπρας λέει μέσα στο Παρίσι να μη γίνει ο Ολάντ Ολαντρέου, αυτό είναι επικίνδυνο για τον τόπο” εξήγησε. Επίσης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 ο πρόεδρος της Ν.Δ. ανέφερε ότι και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι είπε ότι “δεν είναι λάθος, αλλά ψέμα αυτή η άποψη ότι η Ελλάδα μπορεί να καταγγείλει τη συμφωνία χωρίς να βγει από το ευρώ” , ενώ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι είναι εξαρτημένος από τις πολλές συνιστώσες που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ Τόνισε ακόμη ότι στον ΣΥΡΙΖΑ “τρέφονται από την απελπισία του κόσμου , προσθέτοντας ότι όσο μεγαλώνει η απελπισία του κόσμου τόσο αυξάνονται οι ψήφοι τους.

Κώστας  Ζαφειρίου - ESPRESSO
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ