2019-05-19 10:58:57
Φωτογραφία για Το Στρατηγείο της 32ης ΤΑΞΠΝ επισκέφθηκε ο Α/ΓΕΣ. Πότε θα γίνει η μεταφορά της στον Αυλώνα
Για το 2020 μεταφέρθηκε η μεταφορά της Ταξιαρχίας από το Βόλο στον Αυλώνα

Το Στρατηγείο της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών (32 ΤΑΞΠΝ), στο στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) Γεωργούλα Ν.», στη Νέα Ιωνία Βόλου, επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού «Σμύρνη» Υποστράτηγο Σάββα Κολοκούρη.

Εκεί ο Αρχηγός ΓΕΣ ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του σχηματισμού και των μονάδων του, έδωσε κατευθύνσεις και ακολούθως μίλησε στο προσωπικό.

Συμφώνως με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδος μας newpost.gr μετά την επίσκεψη του Αρχηγού στην έδρα του Σχηματισμού, η μετακίνηση της Ταξιαρχίας από το Βόλο και τη Λάρισα, στον Αυλώνα και στο Σκαραμαγκά δεν πρόκειται να γίνει φέτος αλλά το 2020, καθώς φέτος έχουμε διπλές εκλογές, τόσο σε λίγες μέρες όσο και αργότερα – όποτε γίνουν αυτές – βουλευτικές, ενώ ακόμα δεν έχουν ολοκληρώσει τα σχολεία των παιδιών του προσωπικού και οι πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, ενώ – επιπροσθέτως – δεν έχουν ολοκληρωθεί και η κατασκευή των επιπλέον εγκαταστάσεων σε Αυλώνα και Σκαραμαγκά, που μετά από αυτά έχουν μειώσει το ρυθμό κατασκευής τους. Επομένως η μετακίνηση της Ταξιαρχίας τοποθετείται τώρα για το 2020 (και βλέπουμε θα προσθέταμε εμείς).

(ΠΗΓΗ: newpost.gr - Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ