2012-05-25 11:26:04
Φωτογραφία για Το 77% των Αμερικανών θέλει να γίνουν παράνομες οι εκτρώσεις επιλογής φύλου
Μία νέα δημοσκόπηση που έγινε σε Αμερικανούς πολίτες δείχνει ότι η μεγάλη πλειονότητά τους είναι κατά των εκτρώσεων επιλογής φύλου και είναι υπέρ στο να γίνουν αυτές παράνομες.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης κοινής γνώμης βγήκαν στο φώς της δημοσιότητας στις 17 Μαίου και η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Charlotte Lozier (CLI).

Οι απαντήσεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ψάξαμε στο διαδίκτυο δείχνουν ότι η ισχυρή πλειονότητα των ενήλικων Αμερικανών και των δύο φύλων, σε όλες τις περιοχές της χώρας, και ανεξαρτήτως ηλικίας ή φυλής είναι υπέρ της επικύρωσης της νομοθεσίας που θα καταστήσει τις εκτρώσεις επιλογής φύλου παράνομες.

Η δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Charlotte Lozier έγινε σε δείγμα 1.016 ενήλικων Αμερικανών και οι απαντήσεις έδειξαν ότι συνολικά το 77% των απαντώμενων απήντησε ναι όταν ερωτήθηκε: ¨Όταν ο μόνος λόγος για τον οποίο γίνεται μία έκτρωση είναι ότι το κυοφορούμενο μωρό είναι κορίτσι, πιστεύετε ότι η έκτρωση θα πρέπει να είναι παράνομη;’’.


Μόλις το 16 τοις εκατό των απαντώμενων δήλωσαν ότι η έκτρωση θα πρέπει να είναι νόμιμη σε αυτή την περίπτωση.

Ένας πλήρης κατάλογος στοιχείων αναφορικά με την έκτρωση επιλογής φύλου καθώς και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης είναι διαθέσιμα στο ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

Τα συγκεκριμένα αποτελέσματα της έρευνας αποτελούν μία πολύ θετική ένδειξη, αλλά μένει να δούμε αν ο αμερικανός νομοθέτης ακολουθήσει την επιθυμία των πολιτών ή προτιμήσει να ακολουθήσει για ακόμη μία φορά την ευγονική ατζέντα... pentapostagma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ