2024-01-10 08:45:04
Φωτογραφία για Γιώργος Καπουτζίδης : «Θα ήθελα πολύ οι “Σέρρες” να γίνουν χρήσιμες και επιδραστικές και στην Ευρώπη

 



Στον ΑΝΤ1 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε την Τρίτη το βράδυ ο Γιώργος Καπουτζίδης, με αφορμή την προβολή της σειράς του «Σέρρες», που είχε προβληθεί στο ANT1+, από την πλατφόρμα του Netflix, από τις 15 Ιανουαρίου, σε Ελλάδα και Κύπρο.



Από την ίδια ημέρα, το Netflix θα προβάλλει ακόμη μια τηλεοπτική σειρά από τα Ant1+ Originals, την σειρά «Σώσε Με», ο σεναριογράφος της οποίας μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της Τρίτης με την Μαρία Σαράφογλου.



Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνομιλώντας με τον Νίκο Χατζηνικολάου είπε πως η προβολή της σειράς «Σέρρες» από το Netflix του δίνει «μεγάλη χαρά», σημειώνοντας ότι «είναι λίγο περίεργο πως έγινε όλο αυτό. Την δουλειά αυτή την ξεκίνησα σαν να μην είναι δουλειά. Ξεκίνησα να γράφω κάτι για να κάνει παρέα σε μένα και μετά από το δεύτερο – τρίτο επεισόδιο κατάλαβα ότι “κάτι έχω”. Να βλέπω ότι αυτό συνεχίζει το ταξίδι του και μπαίνει σε πλατφόρμα που είναι τόσο δημοφιλής, είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο».

«Θα ήθελα πολύ να γίνει χρήσιμη και επιδραστική η σειρά και στην Ευρώπη, όπως ήταν και για την Ελλάδα. Νομίζω άνοιξε όμορφες και ειλικρινείς συζητήσεις η σειρά. Αυτή η δουλειά έχει μια ανθρωπιά διαφορετική, γιατί αισθάνθηκα και εγώ φοβερά ελεύθερος και πολύ ειλικρινής. Πριν από μερικά χρόνια δεν θα είχα την τόλμη να γράψω κάτι τέτοιο», υπογράμμισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.



Ερωτηθείς για τα επόμενα βήματα του, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής, μιλώντας από το σπίτι που διατηρεί στην Αίγινα, είπε «λέω να συνεχίσω με την συγγραφή, μου αρέσει η ζωή στην Αίγινα και λέω να μην την απαρνηθώ για πολλά πολλά γυρίσματα» και δηλώνοντας ότι, μεταξύ άλλων, αυτήν την περίοδο είναι σε συζητήσεις για την συνέχεια της σειράς «Σέρρες».



Σχετικά με τις επιλογές των σειρών για προβολή από το Netflix, αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του στους συντελεστές της σειράς «Σώσε με», ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε ότι η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί δικαίωση και για τους ανθρώπους του ΑΝΤ1.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ