2017-11-04 23:17:17
Φωτογραφία για Πώς σε βλέπουν τα άλλα ζώδια; Τι σκέφτονται για σένα;
Ο καθένας μας έχει την άποψή του για τα άλλα ζώδια. Ορισμένα τα συμπαθούμε και με άλλα… δεν κάνουμε χωριό, ή τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε. Αντίστοιχα όμως, κι οι άλλοι έχουν τη δική τους άποψη για το δικό μας ζώδιο. Σε ορισμένους αρέσουμε και σε άλλους όχι και τόσο. Πράγμα βέβαια απόλυτα φυσικό, με το οποίο θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε. «Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε» που λέει και το τραγούδι. Δεν θα ήθελες όμως να ξέρεις πώς σε βλέπουν οι άλλοι έντεκα εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου; Σου αποκαλύπτουμε λοιπόν μερικές απόψεις τους.

Τι σκέφτονται τα άλλα ζώδια για τον ΚΡΙΟ

Ταύρος: Μου αρέσει η αισιοδοξία του. Είναι κάπως επιδεικτικός για τη δική μου νοοτροπία, αλλά εκτιμώ την ειλικρίνειά του. Πάντως δεν είναι να τον εμπιστεύεσαι στον έρωτα.

Δίδυμος: Είναι αθώος και ευχάριστος. Μου αρέσει η φλόγα και η ορμή του. Αλλά στην αγάπη είναι πολύ λογικός. Και πολύ πειθαρχημένος για τα γούστα μου, στο σεξ.


Καρκίνος: Δεν είναι σοβαρός. Δεν αντιλαμβάνεται τη βαθύτερη πλευρά της ζωής. Είναι επιπόλαιος και κορτάκιας. Μιλά για ηθική και πειθαρχία, αλλά δεν τις έχει. Δεν τον πολυπάω.

Λέων: Ο Κριός είναι σπουδαίος. Είναι ωραίο να έχεις ερωτική σχέση μαζί του. Αλλά παρόλο που λέει ένα σωρό κομπλιμέντα, δεν είναι και πολύ γενναιόδωρος με τα δώρα. Όμως μπορεί να σε κανακεύει και να σε καλοπιάνει.

Παρθένος: Είναι ένας ανεδαφικός ιδεαλιστής. Σπαταλά τον χρόνο του με τις θεωρίες. Δεν πιστεύει σε μια ασφαλή ζωή, δεν σχεδιάζει το μέλλον του, αφήνει τα πάντα στην τύχη. Η σχέση μαζί του έχει ρίσκο.

Ζυγός: Προσπαθεί να κάνει φιγούρα και γενικά τα καταφέρνει. Εκτιμά την τέχνη και καταλαβαίνει τις απόψεις μου για τη ζωή. Είναι ρομαντικός και ταιριάζουμε σεξουαλικά. Θα ήθελα να παντρευτώ έναν Κριό.

Σκορπιός: Μου ξυπνά το ενδιαφέρον, αλλά αυτή η έλλειψη συνέπειας που έχει με τρελαίνει. Όσο και να ήθελα να τα πάω καλά μαζί του, δεν μου βγαίνει. Δεν έχει σκοπό στη ζωή, πάει από τη μια κατάσταση στην άλλη, αλλάζει συντρόφους. Θα μπορούσε να κάνει θαύματα, αν ασχολιόταν με ένα πράγμα τη φορά.

Τοξότης: Ο Κριός με τραβάει. Με εμπνέει η εξυπνάδα και η αισιοδοξία του. Είναι καλός φίλος και ποτέ δεν σε εγκαταλείπει σε στιγμές ανάγκης. Η ζωή μαζί του έχει ενδιαφέρον και είναι πολύ ρομαντικός. Θα μπορούσα να ερωτευτώ έναν Κριό.

Αιγόκερως: Περιφρονεί τα υλικά πράγματα και αυτή είναι μια μη ρεαλιστική προσέγγιση στη ζωή. Δικαίωμά του να απεχθάνεται την ασφάλεια, όπως το θέτει. Αλλά εγώ τον βρίσκω ανώριμο και ανεύθυνο. Δεν μου πηγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Υδροχόος: Κάνουμε καλή παρέα. Αλλά η φιλοσοφία του για τη ζωή είναι περισσότερο διανοητική παρά πνευματική, και με ενοχλεί αυτό. Είναι καλός ερωτικός σύντροφος, όμως του λείπει το βάθος και η φινέτσα. Και στο σεξ μπορεί να είναι πολύ ανυπόμονος, πολύ σωματικός. Παρόλα αυτά μου αρέσει.

Ιχθύς: Η ερωτική μου ζωή θα ήταν ενδιαφέρουσα με έναν Κριό. Αλλά είμαστε αντίθετοι. Αυτός είναι της πολυκοσμίας, ενώ εμένα μου αρέσει η ησυχία. Γενικά θέλω την παρέα του αν είμαι πεσμένος και βαριέμαι, αλλιώς τον κρατώ σε απόσταση. Με κουράζει το ταμπεραμέντο του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ