2017-11-05 12:36:35
Φωτογραφία για Γιατί οι άντρες φοβούνται τη δέσμευση;
Το κλασσικό στυλ του άνδρα που προσπαθεί με όλο του το είναι να μην μπει σε μια σχέση ακριβώς γιατί φοβάται τόσο πολύ τη διάλυση της και τον πόνο που μπορεί να προκληθεί από εκείνη

Εκείνος που φοβάται τη δέσμευση. Το κλασσικό στυλ του άνδρα που προσπαθεί με όλο του το είναι να μην μπει σε μια σχέση, ακριβώς γιατί φοβάται τόσο πολύ τη διάλυση της και τον πόνο που μπορεί να προκληθεί από εκείνη.

Είναι κάτι σαν αυτό που λέμε: «φοβάμαι τις σχέσεις που κουμπώνουν τέλεια, ακριβώς γιατί όταν ξεκουμπώσουν, πονάνε πολύ».

Πιθανόν μεγάλωσε με γονείς, οι οποίοι παρόλο που του έδωσαν το μεγαλύτερο δώρο, το οποίο είναι η ίδια η ζωή, παράλληλα του την έπαιρναν συνεχώς πίσω με κάθε τρόπο. Ένα συνεχόμενο διπλό μήνυμα που από την μια λέει σ΄ αγαπάω, αφού είσαι το παιδί μου και από την άλλη, έχει αυστηρότητα, απόρριψη, επίκριση και ένα συνεχόμενο «δεν αξίζεις». Ο άντρας αυτός είναι συνήθως – επιτυχημένος επαγγελματικά – δίνοντας όλο του το είναι σε κάτι που κάνει σωστά και ελέγχει απόλυτα!

Σίγουρα έχει να λέει για μία σχέση από την οποία πληγώθηκε (σε νεαρότερη ηλικία). Τότε που οι άμυνες δεν είχαν γίνει ακόμη τείχη… Όμως απορρίφθηκε, πόνεσε και έτσι έφτασαν σήμερα τα τείχη του, να είναι μεγαλύτερα από εκείνα του Βερολίνου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ