2017-11-05 17:20:47
Φωτογραφία για Ξέσπασε στον Πλατανιά ο Ολυμπιακός
Ένας εξαιρετικός Ολυμπιακός, κατατρόπωσε τον Πλατανιά, επικρατώντας με 5-1, ρίχνοντας την πρώτη πεντάρα της σεζόν παίζοντας καθηλωτικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. Χαρακτηριστικό ήταν ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός σημείωσε τρία γκολ και είχε τουλάχιστον άλλες πέντε κλασικές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ! Ίσως να ήταν και η καλύτερη εμφάνιση του στο πρωτάθλημα, η οποία φυσικά έρχεται μετά από την εξίσου καλή εικόνα της ομάδας με την Μπαρτσελόνα στο Champions League.

Από την αρχή ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά και μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να ανοίξει το σκορ! Σέντρα του Κούτρη από τα αριστερά, λάθος του Βάντερσον και ο Πάρντο με πλασέ έκανε εύκολα το 1-0...Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει τον Πλατανιά και στο 19' κατάφερε να κάνει το 2-0 στο ματς! «Γέμισμα» του Μάριν μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Μποτία και εύκολα το 2-0 από τον Ισπανό
. Συνέχισαν οι Πειραιώτες να πιέζουν και να δημιουργούν φάσεις στον αγώνα και στο 32' έγινε και το 3-0! Νέα ασίστ του Μάριν, ο οποίος εκτέλεσε κόρνερ και με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοκκαλά. Ωραίο ποδόσφαιρο από τον Ολυμπιακό και στο δεύτερο ημίχρονο, όχι όμως με τις πολλές φάσεις του πρώτου μέρους. Δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ η ομάδα του Πειραιά και στο 69' έγινε το 4-0 στο ματς! Ο Κούτρης στο 68' έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή, με τον Πατράλη να βρίσκει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Σκουλάς έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε στο 69' ο Ανσαριφάρντ, γράφοντας και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, σημειώνοντας το 4-0 στον αγώνα. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε κάπως και ο Πλατανιάς φρόντισε να... ανέβει ξανά! Στο 88' οι Κρητικοί μείωσαν σε 4-1 με το γκολ του νεαρού Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός δεν άφησε... αναπάντητο το γκολ του Πλατανιά. Δύο λεπτά μετά ο Ανσαριφάρντ μετά το γκολ «έβγαλε» και ασίστ, δίνοντας την μπάλα στον Πάρντο ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 5-1!
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ