2017-11-05 18:54:32
Φωτογραφία για Ημερίδα στο ΚΕΕΜ από την ΤΡΟΧΑΙΑ Σπάρτης με θέμα την ΄΄Οδική ασφάλεια και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων΄΄.
Συνεχίζονται από την τροχαία Σπάρτης οι ημερίδες με θέμα την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων με την συνδρομή και της ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ.

Ο Ταξίαρχος κ. Ιορδάνης Χατζηνικολάου παρακολούθησε όλη την ημερίδα και έδωσε συγχαρητήρια στην Αστυνομική Δ/νση Λακωνίας για αυτήν την ενημέρωση τόσο στους πολίτες  όσο  και στα σχολεία του Νομού.

Στο ΚΕΕΜ βρέθηκαν ο Διοικητής της Τροχαίας Σπάρτης κ. Μαυροειδόγγονας Βασίλειος , ο Υποδιοικητής  κ. Βαρυμπομπιώτης Γεώργιος και ο Πρόεδρος της Λ.Α.Σ. Λάμπρος Λαμπρόπουλος.

Οι ομιλίες προβληματίζουν όλους τους παρευρισκόμενους αφού τα στοιχεία και τα παραδείγματα που προβάλλονται δείχνουν καθαρά ότι τα τροχαία ατυχήματα είναι η μάστιγα της χώρας μας εδώ και δεκαετίες.

Μάλιστα έγινε και αλκοτέστ σε ένα αξιωματικό του ΚΕΕΜ αφού πρώτα ήπιε ελάχιστο αλκοόλ και από την μέτρηση είδαν όλοι ότι το επίπεδο αλκοόλ στον οργανισμό αμέσως ήταν πάρα πολύ μεγάλο.

Οι νεοσύλλεκτοι που εκπαιδεύονται μάλιστα ως οδηγοί παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την ομιλία και στη συνέχεια είδαν από κοντά τι μέτρα ασφαλείας παίρνουν οι οδηγοί αγώνων αυτοκινήτου , βλέποντας ένα  SUBARU IMPREZA και πως κάποια από τα μέτρα , μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή μας οδήγηση.  

ΠΗΓΗ: http://www.dimotikiagoratislakonias.gr/epikairotita/astynomika/item/7640-imerida-sto-keem-apo-tin-troxaia-spartis-me-thema-tin-odiki-asfaleia-kai-tin-prolipsi-ton-troxaion-atyximaton
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ