2012-05-25 12:27:50
Φωτογραφία για Janice Dickinson: Ένα πρώην supermodel σε «αποσύνθεση»…
Για κάποιους ανθρώπους ο χρόνος είναι με το μέρος τους, για άλλους πάλι όχι... ακόμη κι αν μερικοί από αυτούς έχουν αφήσει εποχή με την ομορφιά τους στο χώρο της μόδας και έχουν περπατήσει πολλά χιλιόμετρα επάνω στην πασαρέλα.

Το πρώην super model Janice Dickinson που στα 57 της χρόνια δείχνει να μην περνά και την καλύτερη φάση της ζωής της, όσον αφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, απαθανατίστηκε από τους παπαράτσι σε μία βόλτα της σε δρόμο του Λος Άντζελες, φορώντας μία πολύ κοντή μαύρη φούστα που αποκάλυπτε τα ζαρωμένα και κακογερασμένα πόδια της.

Ο ζωντανός θρύλος του μόντελινγκ, με την αποστεωμένη φιγούρα κάνει πολλούς να αναρωτηθούν για το τι μπορεί να συμβαίνει σχετικά με την υγεία της.

Ωστόσο, η ίδια δείχνει να μην την απασχολούν και τόσο τα όσα γράφονται και λέγονται για εκείνη, καθώς όπως και οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν η πρώην θεά της πασαρέλας δεν διστάζει - παρά την κακή κατάσταση του δέρματός της - να φορά σέξι ρούχα που ούτε ταιριάζουν στην ηλικία της, ούτε δείχνουν να την κολακεύουν κα τόσο πολύ tuned.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ