2017-11-06 21:10:26
Φωτογραφία για Ντακότα Τζόνσον-Μέλανι Γκρίφιθ: Μαμά και κόρη έλαμψαν στο κόκκινο χαλί
Η Μέλανι Γκρίφιθ και η Ντακότα Τζόνσον, μητέρα και κόρη για τους ελλιπώς ενημερωμένους, παραβρέθηκαν μαζί στο LACMA gala στο Λος Αντζελες και πόζαραν στους φωτογράφους.  

Splash

Η 60άρα πλέον Μέλανι Γκρίφιθ, η οποία εδώ και χρόνια απασχολεί τα Μέσα με τη σπασμωδική συμπεριφορά και τον «έκλυτο» βίο της, βρέθηκε δίπλα στην απαστράπτουσα κόρη της ενώπιον δημοσιογράφων, φωτογράφων και τηλεοπτικών συνεργείων, προσπαθώντας να δείξει όσο περισσότερο «μαμά» γίνεται.

Splash

H  28χρονη Ντακότα Τζόνσον απ΄την άλλη ήταν αμήχανη και νευρική, όπως κάθε φορά που έχει τη μαμά της δίπλα της, με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις. 

Splash SplashΕφηβη με ψυχολογικά προβλήματα

Η Ντακότα Τζόνσον γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου του 1989 στο Οστιν του Τέξας. Τόσο οι συνθήκες γέννησης, όσο και τα παιδικά της χρόνια είναι μάλλον ασυνήθιστα. Ο μπαμπάς της, Ντον Τζόνσον, γνώρισε τη μαμά της Μέλανι Γκρίφιθ, όταν εκείνη ήταν 14 χρονών. Παντρεύτηκαν όταν έκλεισε τα 18, χώρισαν πριν ο γάμος κλείσει χρόνο το 1976, αλλά ξανάσμιξαν μια δεκαετία μετά και ξαναπαντρεύτηκαν το 1989.


Λίγο μετά γεννήθηκε η Ντακότα, όμως και πάλι ο γάμος δεν άντεξε. Οι γονείς της χώρισαν ξανά, οριστικά αυτή τη φορά, πριν ακόμα εκείνη κλείσει τα επτά. Και οι δύο στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκαν και η Ντακότα μεγάλωσε με πατριό τον Αντόνιο Μπαντέρας.

Σε συνεντεύξεις της έχει εξομολογηθεί ότι δεν πέρασε και τόσο χαρούμενα παιδικά χρόνια. Αντιμετώπισε πρόβλημα στο να διαχειριστεί τη διασημότητα όλης της οικογένειας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί καθοδήγηση ειδικών και ψυχανάλυση, ιδίως στην εφηβεία της.

Το κορίτσι και τα άλογα

Στα 17 της υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο ως μοντέλο, κάνοντας κάποιες σημαντικές φωτογραφήσεις. Στο σινεμά, έκανε την πρώτη εμφάνισή της σε ηλικία μόλις 10 ετών, μαζί με την κατά την ετεροθαλή αδερφή της, Στέλλα Μπαντέρας και τη μητέρα της στην ταινία «Crazy in Alabama» (υποδύθηκαν τις κόρες της). Πέραν αυτού, μέχρι το «50 αποχρώσεις του γκρι», είχε κάνει μόλις κάτι περάσματα με μικρούς ρόλους σε ταινίες, όπως στο «The social network», όπου υποδύθηκε την έφηβη με την οποία έκανε σεξ ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, αλλά είχε κι ένα βασικό ρόλο στο τηλεοπτικό sitcom Ben & Kate.

Από τη διάσημη γιαγιά της, κληρονόμησε μεταξύ άλλων και την αγάπη στα άγρια ζώα -η Τίπι Χέντρεν μεγάλωσε την κόρη της με ένα λιοντάρι μέσα στο σπίτι ως κατοικίδιο, όπως είχε αποκαλύψει μέσα από απίστευτες φωτογραφίες από το 1971 το Life!

Είναι πολύ δραστήρια ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, χαρακτηριστικό είναι ότι πριν από ένα χρόνο έσωσε 12 άλογα από τον θάνατο.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ