2017-11-07 13:03:50
Φωτογραφία για Συνελήφθη και ομολόγησε 50χρονος τοξικομανής την δολοφονία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη..
ΣΟΚ μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο στις 18 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ έχει προσαχθεί ένας 50χρονος Έλληνας, ο οποίος έχει ομολογήσει το φριχτό έγκλημα, που απασχόλησε την Ελληνική κοινή γνώμη τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει, μάλιστα, στην ταυτοποίηση DNA από το χώρο του εγκλήματος και εμφανίζονταν σίγουροι ότι αυτό το στοιχείο θα τους οδηγήσει στο δολοφόνο.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές σχετιζόμενες με ναρκωτικά. Η περιοχή του νεκροταφείου έχει συχνά περιπτώσεις κλοπών και ληστειών καμία όμως με τόση αγριότητα.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε έπειτα από ελέγχους οπτικού υλικού που είχε ληφθεί από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή.


Για ημέρες συγκέντρωναν στοιχεία. Έκαναν έρευνες σε γνωστά καταστήματα όπου κλέφτες και διαρρήκτες προσπαθούν να “ξεφορτωθούν” τα κλοπιμαία. Εκεί φαίνεται ότι βρήκαν την άκρη του νήματος. Από μαρτυρίες και περιγραφές οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του δράστη.

Το κινητό οδήγησε στο δράστη

Ο δράστης καθυστέρησε να απενεργοποιήσει το κινητό της άτυχης κοπέλας κατά 10 λεπτά μετά την δολοφονία, κάτι που σημαίνει πως από τα Άνω Πατήσια και το Β' Νεκροταφείο έφτασε ταχύτατα στην περιοχή της Ομόνοιας, ενδεχομένως με κάποιο μέσο μεταφοράς, δίκυκλο ή άλλο, καθώς από κάμερες του Ηλεκτρικού και του ΜΕΤΡΟ δεν έχει καταγραφεί άτομο να εισέρχεται στους σταθμούς κρατώντας στα χέρια του μία γυναικεία τσάντα.

Μεταξύ άλλων ερευνώνται καταστήματα αλλοδαπών στο κέντρο που καταλήγουν κινητά τηλέφωνα από κλοπές, αλλά γίνονται και στοχευμένες προσαγωγές υπόπτων από την ευρύτερη περιοχή της Ομόνοιας και του κέντρου με άτομα που έχουν απασχολήσει για κλοπές και ληστείες σε πεζούς αλλά και για άτομα που υπάρχει η υποψία, κυρίως από ασιατικές χώρες.

Πρόκειται για επιβεβαίωση του ενός εκ των δύο βασικών σεναρίων που εξέταζαν οι αστυνομικοί. Οι αστυνομικοί έλεγαν ότι επρόκειτο για ληστεία από κάποιον τοξικομανή της περιοχής που εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι μέσα στο κοιμητήριο βρίσκονται άνθρωποι πονεμένοι, συναισθηματικά φορτισμένοι και ενδεχομένως απρόσεκτοι με τα προσωπικά τους αντικείμενα για να βουτήξει την τσάντα που θα του εξασφάλιζε τη δόση του και κάτι πήγε στραβά με αποτέλεσμα πάνω στο παραλήρημα να μαχαιρώσει την 32χρονη.

Από ότι φαίνεται η Ελληνική Αστυνομία έκανε πάλι σωστά τη δουλειά της και βρήκε τον αιμοσταγή δολοφόνο της άτυχης εφοριακού..

Μένει τώρα να μάθουμε ποιος ήταν ο λόγος που οδήγησαν τον 60χρονο σ αυτή την αποτρόπαια πράξη..

Το άρθρο ανανεώνεται συνεχώς.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ