2017-11-07 19:01:59
Φωτογραφία για Αφροδίτη στον Σκορπιό έρχεται στις 6 Νοέμβρη και βάζει φωτιά στα ερωτικά πάθη !!!! Από τον Πέρρη Κρητικό
Γράφει ο αστρολόγος Πέρρης Κρητικός

Από της 6 του μήνα η Αφροδίτη , ο πλανήτης της ομορφιάς , του έρωτα , της αρμονίας και της αγάπης , περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και χρωματίζει  τον Νοέμβρη με τα πύρινα χρώματα του πάθους, της ίντριγκας, του λάθους και των έντονων στιγμών..  Η αλήθεια είναι ότι η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι και στα καλύτερά της.. Στην αστρολογία λέμε πως βρίσκετε σε θέση αδυναμίας , καθώς ο Σκορπιός είναι απέναντι από τον Ταύρο που η Αφροδίτη είναι κυρίαρχη , δηλαδή στην πιο δυνατή της θέση.. Μην σας μπερδεύει ο όρος αδυναμία καθώς εδώ η Αφροδίτη μόνο αδύναμη δεν είναι.. Όμως με τον όρο αδυναμία θέσης ενός πλανήτη, δηλώνουμε πως αυτός βρίσκετε σε ένα χώρο που δεν εξυπηρετεί τα βασικά αιτήματα του πλανήτη. Αυτό είναι αλήθεια , καθώς ο Σκορπιός έχει περιβάλλον που δεν μπορεί να βοηθήσει, τα αιτήματα της Αφροδίτης, για αρμονική συμπόρευση , ροζ καταστάσεις γεμάτες ρομαντισμό, γλυκιά ηρεμία και ανεφέλωτους έρωτες..


Στον Σκορπιό  ο συναισθηματισμός ξεφεύγει και γίνετε αρρωστημένο πάθος  σε βαθμό εξάρτησης, η κτητικότητα μα και τα δραματικά στοιχεία που  χαρακτηρίζουν τα συναισθήματα όταν   η Αφροδίτη λειτουργεί στον χώρο αυτόν,  μπορεί να είναι μόνιμα χαρακτηριστικά πολλών ατόμων που γεννήθηκαν με αυτήν την τόσο δύσκολη Αφροδίτη , άλλα είναι και χαρακτηριστικά που διέπουν τις σχέσεις και των  ατόμων που δεν έχουν τέτοιες γενέθλιες προδιαγραφές,  στην διάρκεια του περάσματος της από τον ηφαιστειώδη χώρο του Σκορπιού.  Φυσικά όλα τα πράγματα έχουν και τα θετικά τους στοιχεία.. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι βίωσε το απόλυτο πάθος , αν δεν έχει ζήσει την ερωτική εκδήλωση μίας Αφροδίτης στον Σκορπιό..

Σίγουρα αυτό το διάστημα θα γεννήσει μα και θα ξυπνήσει πάθη και θα ταράξει έντονα τουλάχιστον σε ερωτικό επίπεδο πολύ κόσμο.. Πέρα από αυτό όμως, η θέση ενεργοποιεί και κάθε ζώδιο στον τομέα – οίκο που έχει στον χάρτη του το ζώδιο του Σκορπιού .. Έτσι όποιο και αν είναι το ζώδιο του Ήλιου ή του ωροσκόπου σας δείτε πώς σας επηρεάζει αυτή η διέλευση.

Κριός

Η Αφροδίτη περνώντας στον Σκορπιό και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, θα σας κάνει περισσότερο  κτητικούς και σε ότι αφορά στις σχέσεις και σε ότι αφορά το χρήμα. Το διάστημα το χαρακτηρίζει η διεκδίκηση , το πείσμα,  το πάθος  και στους δύο αυτούς τομείς.. Αναμφισβήτητα μία τέτοια θέση αυξάνει τις ερωτικές σας επιθυμίες, παράλληλα όμως αυξάνει και τις συναισθηματικές σας απαιτήσεις. Είναι περίοδος που μπορεί να ξεκινήσουν σχέσεις που έχουν λόγο να είναι κρυφές αλλά και διάστημα διεκδικήσεων ( κυρίως οικονομικών ) καθώς θα προασπίζεστε με νύχια και με δόντια ότι θεωρείτε ότι σας ανήκει.  Ένα ακόμα που φέρνει αυτό το πέρασμα είναι χρήματα που δεν τα έχετε δουλέψει.. χρήματα άλλων σε εσάς.  Γενικά αυτό το διάστημα τις κινήσεις σας δεν θα τις χαρακτηρίζει ανιδιοτέλεια αλλά θα είναι κερδοφόρο για εσάς. Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Ταύρος

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα προσπαθήσει να βρει κοινά σημεία αναφοράς ακόμα και σε δύσκολες σχέσεις και συνεργασίες προς χάριν του συμφέροντος .  Αυτό το διάστημα θα πειστείτε πως πρέπει να κάνετε κάποιες κουραστικές υποχωρήσεις και να κινήστε με ένα τρόπο που χωρίς να σας αντιπροσωπεύει, (ίσως και να σας καταπιέζει) κρίνετε ότι είναι απαραίτητος είτε για να διατηρήσετε μία δύσκολη σχέση – συνεργασία , είτε για να πετύχετε έναν σκοπό….  Όλα αυτά είναι ακόμα πιο έντονα σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες.. Το πρακτικό μυαλό σας καταλαβαίνει πώς αυτό το διάστημα ο σκοπός είναι να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο το θετικό και αρμονικό κλίμα σε αυτές και η θέση της Αφροδίτης που είναι και κυβερνήτης σας , σας δείχνει τον δρόμο. Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και από την θέση αυτή θα αλλάξει το κλίμα στην δουλειά, η και θα βελτιώσει τον χώρο.. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να οφείλετε τόσο σε κάποιες αλλαγές , όσο και στον ερχομό η την συχνή παρουσία ενός ατόμου που θα κάνει πιο ενδιαφέρον τον χώρο δουλειάς σας. Ενδέχεται να  φέρει κάποια επαγγελματικά μπερδέματα ιδιαίτερα σε όσους ( και είναι πολλοί αυτοί ) ανακατέψουν  αυτό το διάστημα τα επαγγελματικά τους με ερωτικά θέματα. Ο πειρασμός με λίγα λόγια είναι εκεί στον χώρο της δουλειάς και αν είστε ευάλωτοι ή και επιρρεπείς θα σας βάλει σε γλυκά αλλά γεμάτα προβλήματα τελικά μπερδέματα.. Η επιλογή στο χέρι σας αλλά και στην δύναμη που έχετε να αμύνεστε σε μία τέτοια Αφροδίτη.. Όμως θα δώσει και καλές επαγγελματικές και οικονομικές ευκαιρίες κυρίως στο 2ο και 3ο 10ήμερο του μήνα σε όσους έχουν τα μάτια τους ανοιχτά, σε όσους  δεν παρασύρονται και δεν ξεφεύγουν από τους κύριους στόχους τους.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Καρκίνος

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό εδώ κάνει ότι θέλει.. Καθόλου τυχαία ο Σκορπιός καταλαμβάνει τον πέμπτο ζωδιακό σας οίκο και όλοι ξέρουν ότι τα ήσυχα φαινομενικά Καρκινάκια ερωτικά, τα τραβούν  σαν μαγνήτης  οι δύσκολες Σκορπίσιες και Πλουτώνιες σχέσεις , τα πάθη και τα λάθη.. Έτσι αυτό το πέρασμα και ως το τέλος του Νοέμβρη , θα δώσει έντονο ερωτικό χρώμα στον μήνα, αλλά  και την πιθανότητα να μπλέξετε σε δύσκολες, παθιασμένες, αλλά μπερδεμένες σχέσεις και να παρασυρθείτε σε περιπέτειες που ξεχειλίζουν πάθος αλλά και προβλήματα.  Αυτόν τον καιρό αν είστε μόνοι εύκολα θα βρεθείτε στον δρόμο του ατόμου που μπορεί και να σας συγκινήσει και να σας βασανίσει . Κάποιοι άλλοι θα ξαναδείτε την φωτιά του πάθους να δυναμώνει μεταξύ εσάς και του ή της συντρόφου σας , καθώς  συναισθήματα κτητικότητας  μα και ζήλιας θα μπορούσαν να ανάψουν τα αίματα και να ξαναζωντανέψουν τις σχέσεις που έχετε.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Λέων

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου, θα φέρει περίεργο κόσμο σπίτι σας ,που θα μπορούσε ακόμα και να σας παρασύρει σε λάθη.. Καλού κακού ελέγχετε τις ποιότητες των ατόμων στους οποίους δίνετε  πρόσβαση σε προσωπικά σας θέματα, καθώς θα υπάρχει μία τάση γνωστοί και φίλοι να ανακατεύονται  πολύ στα δικά σας θέματα, αλλά και σε άλλους που χωρίς να γνωρίζετε καλά, τους   ανοίγετε τις πόρτες σας. Ότι είναι ευχάριστο, δεν είναι πάντα αγνό και η Αφροδίτη στον Σκορπιό με όσο αγγελικό πρόσωπο και αν παρουσιάζετε, είτε ο άνδρας είτε η γυναίκα που την έχει, αγνός δεν είναι.. ( χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι είναι κακός ).  ‘όμως αυτή η θέση μπορεί να δημιουργήσει και την αιτία που θα ενεργοποιήσει τον Δία στον χώρο του σπιτιού σας. ‘Έτσι μετά από μία  εμπλοκή, ένα μήνυμα ή μία αποκάλυψη να γίνετε αυτό το διάστημα σπιτόγατοι και να ξανασυνδέσετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας. Άλλοι πάλι θα έχετε την ανάγκη να αλλάξετε πράγματα στον χώρο , αλλάζοντάς του το ύφος , τα έπιπλα κλπ.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα μπει στον δύσκολο για την φύση της χώρο του Σκορπιού στις 11 του μήνα για να  δώσει στο 2ο και 3ο 10ήμερο του μήνα έντονους διαλόγους με πολύ ίντριγκα στην καθημερινότητά σας, αλλά και κάποια ανανεωτική μυστική ερωτική επικοινωνία η φλερτ σε πολλούς από εσάς. Αυτόν τον καιρό θα απολαμβάνετε το να ασχολείστε με σχόλια και θέματα τρίτων. Να μαθαίνετε μα και να αναμεταδίδετε πληροφορίες για πρόσωπα , μπερδέματα, φήμες και διάφορες καταστάσεις που έχουν μέσα αιτίες για σχολιασμό – κουτσομπολιό. Τις μέρες του Νοεμβρίου θα μετακινηθείτε πολύ και γενικά δεν θα σας κρατάει το σπίτι σας. Θα πάρετε προσκλήσεις  και θα έχετε πολλές συναντήσεις που ακόμα και αν έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα πολλές φορές θα βγάζουν και ένα ερωτικό ενδιαφέρον.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Ζυγός

Η Αφροδίτη είναι πολύ σημαντική για εσάς καθώς είναι και κυβερνήτης του Ζωδίου σας. Έτσι το κάθε της πέρασμα έχει μεγαλύτερη, από ότι στα άλλα ζώδια, απήχηση και επιρροή.  Από τον Σκορπιό λοιπόν και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου θα βρείτε  ευθείς ή και πλάγιους τρόπους να ενισχύσει την οικονομία σας, καθώς  αυτόν τον καιρό  δείχνετε αποφασισμένοι να μηχανευτείτε χίλιους τρόπους για να βγάλετε χρήματα. Κάποιοι  θα  προσπαθήσετε μέσα από μια μεσολάβηση να κερδίσετε μία προμήθεια,  αλλά σε κάθε περίπτωση αυτή η θέση τελικά είναι σχεδόν σίγουρο ότι  θα ευνοήσει την οικονομία σας. Στον έρωτα τώρα καθώς όταν μιλάμε για Αφροδίτη μιλάμε πάντα και για έρωτα, θα είστε κατακτητικοί και έντονα πιεστικοί, σε ότι αφορά τις απαιτήσεις που θα έχετε από τους συντρόφους σας. Η ζήλια μα και η καχυποψία μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους και να κυριαρχήσουν στην σκέψη σας και αυτό ενδέχεται να κουράσει κάποια στιγμή τους συντρόφους σας. Το περίεργο είναι ότι στον εαυτό σας θα επιτρέπετε τα πάντα την ίδια ώρα που δεν θα έχετε καμία ανοχή απέναντι στους άλλους.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Σκορπιός

Το πέρασμα που θα κάνει η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σας  θα καταφέρει μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου που διαρκεί , να αλλάξει προς το καλύτερο την εικόνα σας μα και να ανεβάσει στα ύψη την αυτοπεποίθηση σας.  Ο πλανήτης της ομορφιάς υπόσχεται καλά αποτελέσματα σε όποια καλλωπιστική κίνηση κάνετε τώρα καθώς αυτό το πέρασμα βοηθά να αλλάξετε επί μέρους , η και καθολικά στυλ , ντύσιμο , χρώμα και κούρεμα μαλλιών ή και να κάνετε μικροεπεμβάσεις τέτοιου χαρακτήρα αν νοιώθετε πως το χρειάζεστε. Σε όλους τους Σκορπιούς η Αφροδίτη έρχεται  να δώσει  μία στιγμή τύχης μες τον μήνα  και ότι  χρειάζεστε για να νοιώσετε επιβεβαιωμένοι  και πιο όμορφοι. Θα είστε περισσότερο συντροφικοί , λιγότερο εγωιστές και θα κατανοείτε πιο εύκολα τα αιτήματα των συντρόφων σας. Οι νεώτεροι που είστε μόνοι θα αποζητάτε πιο πολύ τα ουσιαστικά ταιριάσματα από τα εφήμερες καταστάσεις και γενικά θα σας αρέσει η ιδέα της αρμονικής σύμπλευσης με τους συντρόφους σας.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Τοξότης

Η Αφροδίτη περνώντας ως τα τέλη του Νοέμβρη  στον δύσκολο για την φύση της χώρο του Σκορπιού, στην δική σας περίπτωση λειτουργεί πολύ θετικά. Έρχεται να συναντήσει την εκεί παρουσία του Ήλιου , του  Δία και να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έκταση στο περίεργο για την φύση σας αυτό διάστημα που σας θέλει ασυνήθιστα κλειστούς στον εαυτό  σας, στις σκέψεις και παράλληλα να κάνει πιο ήρεμη και χαλαρή την δράση σας. Αυτό το διάστημα δεν θα σας αναγνωρίζουν εύκολα όσοι σας ξέρουν χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τους αρέσει αυτή η αλλαγή. Όλα αυτά φυσικά είναι προσωρινά , μία μικρή περίοδος  που σας κλείνει στον εαυτό σας και από Δεκέμβριο θα είστε πάλι οι γνωστοί θυελλώδεις και γεμάτοι ενέργεια Τοξότες. Φυσικά η θέση αυτή μπορεί να γεννήσει ανάγκες συναισθηματικές , όπως να αποζητάτε περισσότερο συναίσθημα, θα σας κάνει να είστε πιο ευάλωτοι και ευαίσθητοι από ότι συνήθως,  άλλα τελικά θα καταφέρει να καθησυχάσει τις όποιες  κρυφές αιτίες συναισθηματικής ανησυχίας  μπορεί να έχετε, είτε εξ αιτίας φόβων , είτε ανησυχίες που έχουν γεννήσει οι  όποιες μπερδεμένες σχέσεις ή συναλλαγές που κάποιοι διατηρείτε .Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη θα μπει στον δύσκολο για την φύση της χώρο του Σκορπιού στις 11 του μήνα από όπου και θα φέρει κάποιες ιδιαίτερες προσεγγίσεις από άτομα που γνωρίζετε ή θα γνωρίσετε αυτόν τον καιρό, μέσα από τους  νέους κύκλους  γνωριμιών, που έχετε αρχίσει να εισχωρείτε τελευταία ,λόγο της από τον Οκτώβριο παρουσίας του Δία στον 11ο οίκο σας. Ακόμα αυτό το διάστημα θα κάνετε πιο στενή παρέα με καταξιωμένα άτομα που πιθανά να μπορούν να στηρίξουν και μία δικιά σας προσπάθεια με την μεσολάβηση τους.. Σε κάποιες  άλλες περιπτώσεις το θέμα θα είναι καθαρά ερωτικό , θα έχει φλερτ και διεκδίκηση και  το άτομο που μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον σας  πιθανά να μην είναι τυχαίο ,ούτε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.. Ίσως  να είναι άτομο που τα έχει καταφέρει πολύ καλά στην ζωή του και έχει λόγο κάποιοι να το θαυμάζουν ή ακόμα και να το ζηλεύουν για την θέση του. Όπως και να έχει η αυξημένη κοινωνικότητα σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που μπορεί να δείξουν προς εσάς ένα ή περισσότερα άτομα , θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας και θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ καλά.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη με το πέρασμά της  στον Σκορπιό και μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου θα σας κάνει περισσότερο απαιτητικούς και σκληρούς προασπιστές της θέσης σας  και των  συμφερόντων  σας. Αυτή η θέση σε συνδυασμό με την παρουσία από τον Οκτώβριο του Δία στον Σκορπιό, βοηθά την προσωπική σας προβολή , τα οικονομικά και την δουλειά σας. ‘Όλα αυτά όμως δεν θα είναι ούτε  ανεμπόδιστα, ούτε χωρίς κόπο. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε εξ αιτίας αυτού του περάσματος και  σε κοντινό διάστημα , μία κίνηση επίδειξης ισχύος, που μπορεί ακόμα να έχει και το στοιχείο της υπερβολής.. Το μπορώ και κάνω ή το μπορώ και αποχτώ, θα είναι κάτι που θα το υιοθετήσουν πολλοί Υδροχόοι αυτόν τον καιρό.  Η ανάγκη σας για μικρά αλλά και μεγάλα αποκτήματα θα είναι μεγάλη. Γενικά με την Αφροδίτη στον Σκορπιό όσοι δημιουργείτε κάτι, θα νιώσετε ότι είναι κατάλληλη εποχή για να το προβάλετε. Οικονομικά ο μήνας θα σας πάει αρκετά καλά και αν έχετε δική σας δουλειά θα δείτε σημαντική άνοδο στο ταμείο σας. Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!

Ιχθείς

Η Αφροδίτη από τον φιλικό σας Σκορπιό , ως τα τέλη του Νοεμβρίου , γίνετε έντονα ευεργετική για εσάς, δίνοντας βάθος στην σκέψη σας,  πάθος στις σχέσεις σας και την ευκαιρία να ταράξετε τα λιμνάζοντα συναισθηματικά σας ύδατα. Ακόμα αυτή η θέση θα ανανεώσει το ενδιαφέρον σας για να μάθετε περισσότερα πράγματα γύρω από θέματα δύσκολα, αλλά και θα βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με άτομα που έχουν κάποιες ειδικές και ασυνήθιστες γνώσεις. Μέρα με την μέρα από τον Οκτώβριο που πέρασε και ο Δίας στον Σκορπιό , η ζωή σας αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Το μυαλό σας θα πιάνει λεπτομέρειες που μέχρι χθες  αγνοούσατε , ενώ γνώσεις γύρω από θέματα που μέχρι χθες σας ήταν αδιάφορες , τώρα θα σας κινήσουν την περιέργεια. Τα άτομα που θα γνωρίζετε αυτόν τον καιρό  θα έχουν μία σαγηνευτική γνώση που θα σας εντυπωσιάζει ενώ ο δρόμος για ταξίδια θα είναι ανοιχτός , τόσο για να τα οργανώσετε όσο και για να τα πραγματοποιήσετε.Μάθε πως επηρεάζει η Αφροδίτη στον Σκορπιό την δική σου ζωή! Επικοινώνησε με τον Πέρρη Κρητικό και την ομάδα του στο 14707 και μάθε τι θα συμβεί αύριο, ΣΗΜΕΡΑ!
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ