2017-11-07 21:21:28
Φωτογραφία για Σαν 2 σταγόνες νερό: Δείτε για πρώτη φορά την ανιψιά της Πριγκίπισσας Νταϊάνα - Η Ομοιότητα θα σας αφήσει άφωνους [photos+video]
Τον περασμένο Αύγουστο σημειωθήκαν 20 χρόνια από το τραγικό ατύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνα Για τα εκατομμύρια των θαυμαστών της, η επέτειος είναι μια θυελλώδης υπενθύμιση για το τι έχασε ο κόσμος.

Η πριγκίπισσα Ντι δεν ήταν ένα απλό μέλος της βασιλικής οικογένειάς. Έδειχνε ισχυρή ηθική, γενναιότητα και ομορφιά. Είχε όλο το πακέτο.

Η 27 ετών Lady Kitty Spencer, είναι η ανιψιά της και της μοιάζει καταπληκτικά. Με τα στρογγυλά πράσινα μάτια της και τα ξανθά μαλλιά, αποπνέοντας τον αέρα της εμπιστοσύνης, είναι ίδια η θεία της!

Η λαμπερή ζωή της Lady Kitty Spencer:

Η Kitty κέρδισε τον τίτλο της «Lady» με τον ίδιο τρόπο που έκανε η θεία της – όταν ο πατέρας της έγινε πρωθυπουργός. Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταιάνα, και μπαμπάς της Lady Kitty, είναι ο 9ος κόμης Charles Spence.

Πρόσφατα, έκανε το ντεμπούτο της ως μοντέλο. Το βασιλικό μέλος της οικογένειας παρουσιάστηκε στα εξώφυλλα των περιοδικών και μάλιστα περπάτησε για το Dolce & Gabbana.


Η ζωή της βέβαια στο παρελθόν ήταν εντελώς διαφορετική. Το 1995, όταν η Kitty ήταν μόλις 5 ετών, ο πατέρας της μετέφερε την οικογένεια στη Νότια Αφρική, όπου παρέμεινε μέχρι να ολοκληρώσει το προπτυχιακό της δίπλωμα.

Η ίδια δήλωσε: «Ήμουν τόσο μικρή όταν η Νταϊάνα ήταν ζωντανή. Υπάρχουν μόνο λίγες αναμνήσεις, αλλά ιδιαίτερες και ευχάριστες αναμνήσεις, και είμαι τόσο τυχερή που τις έχω.»

Η Kitty ξοδεύει επίσης χρόνο ως φιλάνθρωπος, και είναι εκπρόσωπος των βρετανικών φιλανθρωπικών οργανώσεων Give Us Time και Centrepoint.

Για να δείτε ακόμη περισσότερες εικόνες της όμορφης ανιψιάς της Lady Diana, φροντίστε να παρακολουθήσετε το παρακάτω βίντεο. Έχουν εντυπωσιακή ομοιότητα!
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ