2017-11-08 00:07:34
Φωτογραφία για Δείτε την επιστολή της μητέρας του Αμίρ στον Τσίπρα: Αιτείται την επανένωση με τον άνδρα της στη Γερμανία και ζητάει την αρωγή του κράτους σε όλα της τα προβλήματα.
Επιστολή με διάφορα αιτήματα απέστειλε η μητέρα του Αμίρ στον πρωθυπουργό.

Αιτείται την επανένωση με τον άνδρα της, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία, υπογραμμίζει ότι δυσφημείται η Ελλάδα με το θέμα της Σημαίας και φυσικά ζητάει την αρωγή του κράτους σε όλα της τα προβλήματα. 

Όπως εξηγεί η Αρζού Χιματιάν, ο αδελφός της βρίσκεται στη Λέσβο ενώ ο άντρας της στη Γερμανία, με αποτέλεσμα η ίδια να έχει μείνει μόνη της με τα τρία ανήλικα παιδιά.

Αυτή η επιστολή έφτασε στον Τσίπρα, αυτός την διάβασε και ανέλαβε την πρωτοβουλία να την καλέσει στο Μαξίμου.

Όμως, οι επιστολές ανθρώπων που βρέθηκαν στο δρόμο εξαιτίας των ληστρικών φόρων που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ, αγνοήθηκαν από τον Τσίπρα.

Όπως αγνοήθηκαν οι επιστολές και οι κραυγές απογνώσεως των Ελλήνων που έχασαν το σπίτι τους για λίγα χρέη στο δημόσιο, των επιχειρηματιών που χρεοκόπησαν γιατί δεν μπόρεσαν να αντεπεξέλθουν στην φοροκλοπή και στις μολότωφ των μπαχαλάκηδων, των ηλικιωμένων που τρώνε από τα σκουπίδια, των πολύτεκνων και των αστέγων.


Όλους αυτούς ο Τσίπρας τους περιφρόνησε. Και όχι μόνο τους περιφρόνησε, αλλά συνεχίζει να τους εμπαίζει επιδεικτικά.

Τελικά σ' αυτή τη χώρα μπορείς να επιβιώσεις αν είσαι λαθρομετανάστης και έχεις πλάι σου μια ΜΚΟ. Ντροπή.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Αναλυτικά η επιστολή:

Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ,

Πρώτα σας ευχαριστώ θερμά. Επιτρέψτε μου ως αιτούσα άσυλο, ως μητέρα και ως Αφγανή γυναίκα να σας αναφέρω κάποια ζητήματα.

Το περιστατικό που συνέβη σε μένα και τα παιδιά μου ήταν τρομακτικό αλλά είναι πιο τρομακτικό και θλιβερό για σας, για την Ελλάδα. Δυσφημεί την Ελλάδα κι εσάς. Να προσέχετε.

Είμαι μια γυναίκα με τρία ανήλικα παιδιά που δεν έχουμε κάποιον να μας προστατεύσει. Ο αδελφός μου εδώ και σχεδόν δύο χρόνια διαμένει στο Hot Spot της Μυτιλήνης σε πολύ άσχημη κατάσταση. Χρειάζομαι τον αδελφό μου δίπλα μου. Βοηθήστε με να τον έχω δίπλα μου.

Ο σύζυγος μου είναι αιτών άσυλο στη Γερμανία. Βοηθήστε με να επανενωθούμε με τον άντρα μου. Τα παιδιά μου χρειάζονται τον πατέρα τους.

Δεν είμαι η μόνη που αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα. Χιλιάδες άνθρωποι ζουν σε απάνθρωπες συνθήκες στα νησιά και χιλιάδες άλλοι περιμένουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους σε άλλες χώρες.

Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Αρζού Χιματιάν
eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ