2017-11-08 03:30:12
Φωτογραφία για Ανήλικη και ανύπαντρη μητέρα, στην Elite του μπόντι μπίλντινγκ
Η ολοκληρωτική μεταμόρφωση της εγκυμονούσας έφηβης, σε σούπερ σέξι αθλήτρια - Η Pippa Merrell έκανε το όνειρό της πραγματικότητα.Σε ηλικία μόλις 15 ετών έμεινε έγκυος.

Γέννησε και ανέλαβε εντελώς μόνη να μεγαλώσει το μωρό της. Ως παιδί, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα όνειρά της. Ένα από αυτά ήταν να γυμναστεί και να γίνει αθλήτρια του μποντιμπίλντερ. Αν και πέρασε από δεκάδες «Συμπληγάδες», η Pippa Merrell δεν πτοήθηκε. Πάτησε γερά στα πόδια της, έχασε όλο το βάρος που πήρε κατά την εγκυμοσύνη της και μετά από σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο, κατάφερε στα 27 της, σήμερα, να παρουσιάσει μία εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα, «κτίζοντας»... κορμάρα!

Η ανήλικη και ανύπαντρη μητέρα, όχι απλώς πραγματοποίησε το όνειρό της να γίνει μποντιμπίλντερ, αλλά σπούδασε, εξασφάλισε άδεια άσκησης για παροχή βοήθεια κατ' οίκον σε γηραιά ή ανήμπορα άτομα και παράλληλα μεγάλωνε με φροντίδα και όσα μέσα διέθετε την κόρη της.

Η Pippa έγινε αθλήτρια μποντιμπίλντινγκ και μάλιστα έφτασε στο σημείο να κερδίσει μεγάλες διακρίσεις στον χώρο, βάζοντας το όνομά της στην Elite των αθλητών του συγκεκριμένου αθλήματος.

Δείτε σε φωτογραφίες την ολοκληρωτική μεταμόρφωση μίας 15χρονης ανύπαντρης μητέρας, σε πετυχημένη αθλήτρια ενός εκ των πλέον απαιτητικών αθλημάτων...
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ