2017-11-09 12:09:45
Φωτογραφία για Ξέσπασε η μητέρα της Δώρας - «Εβγαλαν τον φονιά και σκότωσαν το παιδί μου»
Για τις υποψίες της μίλησε η οικογένεια της αδικοχαμένης Δώρας Ζέμπερη κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε Η μητέρα της ισχυρίστηκε ότι το έγκλημα ήταν προμελετημένο και χαρακτήρισε «ντροπή» το γεγονός ότι βγήκε από τη φυλακή ο 58χρονος.

«Ευχαριστώ την αστυνομία που κατάφερε να συλλάβει τον φονιά» είπε η ίδια, και συνέχισε: «Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και περιμένω να μην δώσει κανένα ελαφρυντικό στον δολοφόνο. Το παιδί μου ήταν άγγελος. Λυπάμαι που κάποιος θα υπερασπιστεί το φονιά... Δεν υπάρχει δικαιολογία...».

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 32χρονης εφοριακού ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου, ενώ σημείωσε ότι ο 58χρονος έμενε κοντά στο σπίτι της και πιθανώς να είχε δει τη Δώρα. «Ηθελε να τη σκοτώσει».

Χαρακτήρισε, μάλιστα, «ντροπή» το γεγονός ότι ο 58χρονος είχε αφεθεί  ελεύθερος. «Εβγαλαν τον φονιά και σκότωσαν το παιδί μου» είπε η μητέρα της Δώρας.


Αδελφός Δώρας: «Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φονιάς»

Με τη σειρά του, ο αδελφός της Δώρας Ζέμπερη ζήτησε και αυτός την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου. «Το αφήνουμε στην ελληνική δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φονιάς» δήλωσε, και συνέχισε: «Ευχαριστώ την αστυνομία που έπιασε τον σφαγέα της αδελφής μου. Δεν γίνεται να κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι έξω...».

Διερωτήθηκε, μάλιστα, πόσες οικογένειες πρέπει να θρηνήσουν για να αλλάξουν οι νόμοι.

«Θέλω ο σφαγέας της αδελφής μου να τιμωρηθεί παραδειγματικά» είπε επίσης.

«Ενας αμετανόητος δολοφόνος» είπε η δικηγόρος της οικογένειας

Στο πλευρό της οικογένειας βρέθηκε και η δικηγόρος Γιάννα Παναγοπούλου, που με τη σειρά της έκανε λόγο για έναν «αμετανόητο δολοφόνο».

«Μιλάμε για έναν αμετανόητο δολοφόνο» είπε η δικηγόρος της οικογένειας, και συνέχισε: «Η Δώρα ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος και ήρθε το σκοτάδι για να την καταπλακώσει». Διερωτήθηκε, μάλιστα, για ποιους λόγους οδηγήθηκε στην πράξη αυτή ο δράστης. «Γιατί; Για ένα κινητό και πέντε ευρώ που είχε στην τσάντα της».

«Το ζήτημα είναι αν ο κάθε νόμος επιτυγχάνει το σκοπό του» επίσης η ίδια, και συμπλήρωσε: «Ζητούμε αυστηροποίηση των ποινών, προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια δυσάρεστα περιστατικά στο μέλλον [...] Καταλαβαίνετε ότι όλοι κινδυνεύαμε τις προηγούμενες ημέρες που αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορούσε ελεύθερος».

«Ζητούμε παραδειγματική τιμωρία του δράστη» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε: «Εχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ