2012-05-25 14:12:04
Φωτογραφία για ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... Ο ΘΡΥΛΟΣ «ΣΗΚΩΣΕ» 3 ΚΟΥΠΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 39 ΤΟΥ! *VIDEOS*
Σαν σήμερα 25 Μαΐου ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει ούτε ένα ούτε δυο, αλλά τρία πρωταθλήματα από τα 14 συνολικά που έχουν πανηγυρίσει οι ερυθρόλευκοι τα 16 τελευταία χρόνια της δυναστείας τους στον ελληνικό χώρο.

Το πρώτο πρωτάθλημα μετά τα πέτρινα χρόνια, με εξάρα επί της Καβάλας..

Σαν σήμερα το 1997, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο πάγκο του ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της νέας εποχής του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και το τέλος των πέτρινων χρόνων επικρατώντας με 6-0 της Καβάλα στο παλιό Καραϊσκάκη, αναγκάζοντας τους τρελαμένους οπαδούς του να μπουν στον αγωνιστικό χώρο να πανηγυρίσουν για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος πέτυχε χατ-τρικ, ενώ άλλα δύο πέτυχε ο πρώτος σκόρερ εκείνου του πρωταθλήματος Αλέξης Αλεξανδρής (με 23 γκολ), ενώ ο Μίτεφ στο 30' με αυτογκόλ είχε γράψει το 3-0 Το έβδομο συνεχόμενο πρωτάθλημα Σαν σήμερα το 2003, οι ερυθρόλευκοι με τον Όλεγκ Πριοτάσοφ δύο εβδομάδες μετά το εντυπωσιακό και αξέχαστο 3-0 επί του ΠΑΟ στη Ριζούπολη πέρασαν σαν σίφουνας από την Ξάνθη νικώντας την τοπική Skoda με 5-1 και πανηγυρίζοντας το έβδομο σερί πρωτάθλημα.


Δύο γκολ πέτυχε ο Λάμπρος Χούτος και από ένα οι Γιαννακόπουλος, Αλεξανδρής και Καστίγιο, ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σίκοφ.

Νταμπλ…

Σαν σήμερα το 2005 ο Ολυμπιακός αγωνιζόμενος στο νέο ολοκαίνουργιο Καραϊσκάκη πανηγύρισαν το νταμπλ.

Οι ερυθρόλευκοι με γκολ του Ριβάλντο στο 61ο λεπτό βγήκαν νικητής με 1-0 επί του Ηρακλή από την λασπομαχία του Καυτανζογλείου και πανηγύρισαν την κατάκτηση του 11ου νταμπλ της ιστορίας τους.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η κρίση των Ελλήνων
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η κρίση των Ελλήνων
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ