2017-11-09 19:07:53
Φωτογραφία για Εκτός Κορυδαλλού για πρώτη φορά ο Δημήτρης Κουφοντίνας - «Θερμή» υποδοχή από φίλους και αλληλέγγυους (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)
Με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέρασε για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια την πόρτα του Κορυδαλλού...

Σύμφωνα με την απόφαση πρέπει να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του δύο φορές την ημέρα.

Λίγο πριν τις 12:00 έφτασαν στον Κορυδαλλό η σύντροφός του, Αγγελική Σωτηροπούλου και ο γιος του Έκτορας, για να τον παραλάβουν, ενώ έξω από τις φυλακές είχαν συγκεντρωθεί φίλοι και αλληλέγγυοι που φώναζαν συνθήματα.

Η άδεια είναι ένα δικαίωμα για τον κρατούμενο, που αποκτήθηκε με αγώνες και θυσίες μέσα στις φυλακές, δήλωσε η συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα Ιωάννα Κούρτοβικ, λίγα λεπτά αφότου ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από τις φυλακές με 48ωρη άδεια.

Σύμφωνα με την κ. Κούρτοβικ, ένα δίκαιο συμβούλιο έκανε μια δίκαιη κρίση, κρίνοντας με βάση τον νομό χορήγησε την άδεια.

«Το ευχαριστούμε και περιμένουμε και από εσάς και από οσους παρεμβαίνουν στις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων να σεβαστούν τον κρατούμενο και να πάψουν να ασχημονούν στα κανάλια» σημείωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους.


ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο μετά τις έξι το απόγευμα, συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Αγγελική Σωτηροπούλου, τον γιο του Έκτορα, τη δικηγόρο του Ιωάννα Κούρτοβικ και κάποιους φίλους και αλληλέγγυους έφτασε στο σπίτι του στον Βαρνάβα, όπου και θα παραμείνει το 48ωρο της άδειας του.

Από τον Κορυδαλλό έφτασε στην περιοχή του Βαρνάβα, αφού προηγουμένως είχε περάσει από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης για να δώσει το «παρών».

Στη συνέχεια μαζί με την οικογένειά του, φίλους και αλληλέγγυους πήγανε σε ταβέρνα για να γευματίσουν.
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ