2017-11-09 19:55:25
Φωτογραφία για Χαμός στη ΓΑΔΑ: Δημοσιογράφοι τα «έψαλαν» στον διοικητή της Ασφάλειας Αττικής - «Αυτά τα παρακρατικά, τα ασφαλίτικα που κάνετε είναι αίσχη» (ΒΙΝΤΕΟ)
Την έντονη αντίδραση των δημοσιογράφων προκάλεσε η επιλεκτική διαρροή φωτογραφιών του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη στον ηλεκτρονικό Τύπο Λίγο πριν ξεκινήσει στη ΓΑΔΑ η προγραμματισμένη παρουσίαση σχετικά με την εξιχνίαση της υπόθεσης, οι διαπιστευμένοι αστυνομικοί συντάκτες αντέδρασαν έντονα και επικράτησε πανδαιμόνιο στην αίθουσα.

Αρκετοί δημοσιογράφοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη διαρροή των εν λόγω φωτογραφιών, χρησιμοποιώντας μάλιστα υψηλούς τόνους, ενώ δεν έλειψαν και χαρακτηρισμοί επί προσωπικού για τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Υποστράτηγο Χρήστο Παπαζαφείρη.

Όπως παραδέχθηκε ο Χ. Παπαζαφείρης, ο υπεύθυνος για τη διαρροή των φωτογραφιών θα τιμωρηθεί, ωστόσο οι δημοσιογράφοι δεν πείστηκαν από την τοποθέτησή του.

Δυστυχώς, τέτοια φαινόμενα από την αστυνομία γίνονται και στην Εύβοια με «ρουφιάνους δημοσιογράφους» που έχουν ασυλία από την εκτελεστική και δικαστική εξουσία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσίαση από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Δημοσιεύτηκε από protothema.gr στις Τετάρτη, 8 Νοεμβρίου 2017
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ