2017-11-09 22:34:06
Φωτογραφία για Μάθετε ποιο είναι το… δημοφιλέστερο emoji!
Σπανίως γράφουμε πλέον ένα κείμενο χωρίς να βάλουμε τη χαρακτηριστική πινελιά ενός emoji [σύνθετη λέξη που προέρχεται από την Ιαπωνία και συντίθεται από το e (εικόνα) και moji (χαρακτήρας) σύμφωνα με τη Wikipedia].

Στο σημείο, λοιπόν αυτό έρχεται η γνωστή πολυεθνική εταιρεία ή αλλιώς Apple να μας αποκαλύψει ένα από τα πιο… επτασφράγιστα μυστικά της δίνοντας απάντηση στο ερώτημα «Ποιο είναι το δημοφιλέστερο emoji των χρηστών Mac και του λογισμικού iOS;» Και όπως έδειξε η τεχνική Count-Min Sketch, αυτό δεν είναι άλλο από τη φατσούλα που…κλαίει από τα γέλια(!).

Στις επόμενες θέσεις ακολουθεί το σύμβολο της χαρακτηριστικής κόκκινης καρδιάς, η φατσούλα που κλαίει, το προσωπάκι με τις καρδιές στη θέση των ματιών, το αντίστοιχο που φιλάει μια καρδιά, έπεται εκείνο που περιστρέφει τα μάτια, η νεκροκεφαλή, εκείνο που κοκκινίζει από ντροπή, το κακοδιάθετο με το ανοιχτό στόμα και στην 10η θέση βρίσκεται η γνωστή σκεπτόμενη φατσούλα με το δάχτυλο κάτω από το πηγούνι.

Σημείωση: Νικητής το emoji που κλαίει από τα γέλια. Μακάρι και στην πραγματικότητα εκτός διαδικτύου, να βρίσκαμε καθημερινά λόγους να κλαίμε από χαρά και όχι από δυστυχία…
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ