2017-11-10 13:10:33
Φωτογραφία για «Έγδυσαν» ξένο φορτηγό για να... «ντύσουν» το δικό τους
Η κλοπή είχε γίνει στις 24 Οκτωβρίου και τώρα διαπιστώθηκε ότι οι νεαροί δράστες είχαν κυριολεκτικά «γδύσει» το όχημα για να χρησιμοποιήσουν τα εξαρτήματά του στο παρόμοιο δικό τουςΣοκ είχε πάθει μια 51χρονη γυναίκα στη Νέα Μανωλάδα, όταν διαπίστωσε ότι είχε

κάνει φτερά το φορτηγό που ήταν πολύτιμο για τις δουλειές της. Η κλοπή είχε γίνει στις 24 Οκτωβρίου και τώρα διαπιστώθηκε ότι οι νεαροί δράστες είχαν κυριολεκτικά «γδύσει» το όχημα για να χρησιμοποιήσουν τα εξαρτήματά του στο παρόμοιο δικό τους!

Μετά από πολυήμερες έρευνες, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ήλιδας εξιχνίασαν την υπόθεση και ταυτοποίησαν δυο Έλληνες ηλικίας 30 και 31 χρόνων, ενώ ένας ακόμα συνεργός τους παραμένει άγνωστος. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε... «γυμνό» το κλεμμένο φορτηγό αλλά τα αξίας 4.000 ευρώ μηχανικά του εξαρτήματα εντοπίστηκαν στο φορτηγό του 31χρονου όπου τα είχαν τοποθετήσει οι δράστες!

Όλα τα εξαρτήματα αφαιρέθηκαν από το φορτηγό του 31χρονου που κατασχέθηκε και αποδόθηκαν στην 51χρονη ιδιοκτήτριά τους! Σε βάρος των τριών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ