2012-05-25 15:20:20
Φωτογραφία για ΒΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δυσαρεστημένο με την μετάδοση της ΝΕΤ στον χθεσινό 2o τελικό του OAKA.

Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού, όπως και ο κάθε Έλληνας πολίτης, πληρώνει πάρα πολλά χρήματα τους τελευταίους μήνες στην ΔΕΗ, όπου υπάρχει παράγραφος πως ένα μέρος του ποσού πάει στην ΕΡΤ!

Η ΝΕΤ στο αθλητικό της κομμάτι στο μπάσκετ και οι δημοσιογράφοι της, με τον τρόπο που μεταδίδουν τους αγώνες δείχνουν να μην σέβονται ούτε τα χρήματα που παίρνουν από ΟΛΟΥΣ ανεξεραίτως τους τηλεθεατές τους, αλλά ούτε και τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Ολυμπιακό.

Στα ματς των "αιωνίων" παίρνουν πάντα το μέρος των "πράσινων", φωνάζουν (για να μην πούμε πανηγυρίζουν) σε κάθε καλάθι του "τριφυλλιού" και "κλείνουν" τα μάτια σε φάσεις που αδικούνται οι ερυθρόλευκοι και λειτουργούν στην μετάδοση λες και παίζει ο Παναθηναϊκός με ξένη ομάδα Για τις φάσεις του τελευταίου λεπτού δεν είπαν κουβέντα! Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ήδη εξαγριωμένος με την ΕΡΤ και πολλά είναι τα mail και τα μυνήματα που μας έχουν στείλει για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους.

Ας καταλάβουν επιτέλους κάποιοι ότι ζουν με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, από τους οποίους ένα πολύ μεγάλο μέρος είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ