2017-11-10 23:30:45
Φωτογραφία για Να γιατί η δαρβινική θεωρία είναι λάθος (ντοκιμαντέρ)
Το παρόν είναι τμήμα επιστημονικού ντοκιμαντέρ που εξηγεί γιατί η θεωρία του Δαρβίνου είναι λάθος.

Ο πρωτότυπος τίτλος είναι: Scientists present Proof of Intelligent Design! Part 3/7. 

Ελπίζω ότι τα αρχικά μου σχόλια θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε όχι μόνο το ίδιο το ντοκιμαντέρ, αλλά και το φιλοσοφικό υπόβαθρο της οποιασδήποτε "επιστημονικής" συζήτησης σχετικά με την προέλευσή μας. 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ 

1) Ο παρακάτω σύνδεσμος σας μεταφέρει σε μια ιστοσελίδα μου όπου έχω μεταφράσει διάφορους γνωστούς επιστήμονες -βιολόγους, παλαιοντολόγους, ζωολόγους, κβαντομηχανικούς, αστροφυσικούς, μαθηματικούς κλπ.- να μιλάνε ενάντια στη δαρβινική θεωρία της εξέλιξης. 

Δεν λένε απαραίτητα ότι δεν συνέβη εξέλιξη, απλά ότι δεν συνέβη με αυτό τον τυχαίο, μηχανιστικό και υλιστικό τρόπο που περιγράφει η θεωρία του Δαρβίνου και που γίνεται αποδεκτός από τους περισσότερους βιολόγους σήμερα. 


Στις παραθέσεις αυτές η θεωρία του Δαρβίνου περιγράφεται ως μια φιλοσοφική προπαγάνδα εναντίον της θρησκείας και όχι ως επιστήμη. 

Οι δηλώσεις διατυπώνουν με σαφήνεια πως τα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν, κατ' ουσίαν πέραν αμφιβολίας, ότι ο κόσμος αυτός, έμβιος και άβιος, δεν είναι δυνατόν να έχει δομηθεί δίχως νόηση. 

Το όνομα των επιστημόνων συνοδεύεται από τη θέση τους και τις διάφορες διακρίσεις που έχουν λάβει - στοιχεία που πήρα από τη Wikipedia. http://www.youtubetranslations.gr/sci... 

2) Το ιατρικό «Ντοκιμαντέρ για τις μεταθανάτιες εμπειρίες» ή «Η Ημέρα που Πέθανα», στο οποίο σας παραπέμπω στο βίντεο, έχει έξι μέρη. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ και μπορεί να θέλετε να το δείτε όλο. Βρίσκεται εδώ: http://www.youtubetranslations.gr/the... 

Είναι στο τέλος του τέταρτου μέρους (από 0750 και μετά) και στο πέμπτο μέρος (από αρχή έως 0422) όπου παρουσιάζεται η επιστημονική (και προφανώς επίσης μεταφυσική) εξήγηση της συνειδητότητας με βάση την κβαντική φυσική. Αν θέλετε να δείτε μόνο αυτό το κομμάτι, μπορεί να θέλετε να το δείτε από την αρχή του τέταρτου μέρους, όπου δίνονται περισσότερες σχετικές πληροφορίες. 

3) Συζητώ μαζί σας το βίντεο εδώ: http://www.youtubetranslations.gr/91_... και τη σχέση επιστήμης, μεταφυσικής και κοινωνίας εδώ: http://www.youtubetranslations.gr/35_...
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ