2017-11-11 09:00:45
Φωτογραφία για Τσάβι: Αυτή είναι η τελευταία σεζόν μου
Μία σπουδαία καριέρα φτάνει προς το τέλος της, καθώς ο Τσάβι ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη δράση στο τέλος της σεζόν τον Ιούνιο του 2018. Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε την απόφαση του, σε δηλώσεις του στην καταλανική εφημερίδα "Sport".

"Είχα την τύχη να μην έχω τραυματισμούς στην καριέρα μου και το τέλος της να έρχεται φυσιολογικά", δήλωσε ο Ισπανός μέσος.

"Βλέπω επίσης πως κουράζομαι πολύ πιο εύκολα και ότι είναι πιο δύσκολο να ανακάμψω αγωνιστικά. Είμαι σίγουρος πως αυτή είναι η τελευταία σεζόν της ποδοσφαιρικής μου καριέρας", πρόσθεσε ο Τσάβι.

Στο τέλος, μάλιστα, προέβη και σε μια αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του: "Έχω στο μυαλό μου την έκδοση διπλώματος προπονητικής, ώστε από την επόμενη χρονιά να είμαι προπονητής".

Στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις καριέρα του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα (505 συμμετοχές-58 γκολ), έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το Champions League, οκτώ πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Euro κι ένα Μουντιάλ στις 133 (13 γκολ) εμφανίσεις του με τη "φούρια ρόχα".

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ