2017-11-11 14:41:54
Φωτογραφία για ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΑΛΛΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ: Η δημοτική αρχή ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ διώκτης του τουρισμού ή αλλιώς ακριβοί με τα πίτουρα, φτηνοί με το αλεύρι»
        Η δημοτική παράταξη "Πολίτες σε Δράση" με αφορμή την Σύλληψη Γάλλων τουριστών για ρευματοκλοπή στην Πάλαιρο, ασκεί δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας.

Αναλυτικά Η δημοτική αρχή Ακτίου Βόνιτσας διώκτης του τουρισμού

Ή αλλιώς

«Ακριβοί με τα πίτουρα, φτηνοί με το αλεύρι»

     Η δημοτική αρχή που σπαταλάει χιλιάδες ευρώ με τη μέδοθο των απ’ ευθείας αναθέσεων, που επιτρέπει στους πάσης φύσεως ημέτερους να κερδοσκοπούν εις βάρος των υπολοίπων, που κάνει κάθε λογής εξυπηρετήσεις εις υγείαν των κορόιδων, δηλ. όλων ημών των υπολοίπων πολιτών, που παραλείπει ν’ αξιοποιήσει τη δημοτική ακίνητη περιουσία και να κινηθεί προκειμένου να εισπράξει τις απαιτήσεις εναντίον μεγαλοοφειλετών, βρήκε πεδίο να εξαντλήσει την αυστηρότητά της: 

         Δύο ζευγάρια γάλλων τουριστών, με τα τροχόσπιτά τους, στάθμευσαν στο λιμάνι της Παλαίρου. Χρησιμοποιώντας δύο διεθνώς αναγνωρισμένες ηλεκτρονικές εφαρμογές για ταξίδι με τροχόσπιτο, διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο σημείο αναφέρεται ως χώρος δωρεάν στάθμευσης και δωρεάν παροχής ρεύματος. Κατά την άφιξή τους εκεί, διαπίστωσαν επίσης, ότι το κιβώτιο των παροχών ρεύματος ήταν ανοιχτό. 


       Όταν ξεκίνησαν να κάνουν χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος, δέχθηκαν την επίσκεψη των αρμοδίων αστυνομικών οργάνων, τα οποία ήταν υποχρεωμένα να κινηθούν, αφού υποβλήθηκε σχετική επίσημη καταγγελία για ρευματοκλοπή, εκ μέρους αντιδημάρχου, ο οποίος δεν είχε τη στοιχειώδη σύνεση και κοινή λογική να επικοινωνήσει (έστω μέσω νοημάτων ή και διερμηνέα) με τους επισκέπτες, προκειμένου να τους επισημάνει ότι δεν δικαιούνται να κάνουν χρήση του ηλεκτρικού ρεύματος και ν’ αποκαταστήσουν την όποια ζημιά.

   Αποτέλεσμα: οι επισκέπτες σύρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου παρέμειναν όλο το βράδυ, μέχρις ότου καταστεί δυνατή η διεκπεραίωση της διαδικασίας από το Α.Τ. Βόνιτσας και η επικοινωνία με τον Εισαγγελέα Λευκάδας, ο οποίος φυσικά  διέταξε ν’ αφεθούν άμεσα ελεύθεροι.....     Περαιτέρω αποτέλεσμα: οι τουρίστες, οι οποίοι είχαν σκοπό να μείνουν στην Ελλάδα επί τετράμηνο, αναχωρούν άμεσα για την πατρίδα τους και ήδη, εκφράζουν το παράπονό τους.........

 

     Κατά τ’ άλλα η δημοτική αρχή κόπτεται για τον τουρισμό, την ανάπτυξη κλπ. Όλα αυτά, προϋποθέτουν κατ’ αρχήν τη στοιχειώδη σύνεση και την κοινή λογική, πέραν όλων των άλλων. 

Και μια τελευταία παρατήρηση: έχει κανείς καλόπιστος αναγνώστης αμφιβολία ότι σε περίπτωση που κάποιος ημέτερος έκλεβε πράγματι, είτε ρεύμα, είτε νερό, η δημοτική αρχή δεν θα επεδείκνυε την ανάλογη αυστηρότητα;

"ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ"

Δημοτική παράταξη Ακτίου Βόνιτσας 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ