2017-11-11 22:00:09
Φωτογραφία για H νέα ξανθιά αγαπημένη του Hollywood είναι η Sarah Gadon
Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix, Alias Grace.

Μετά τη θριαμβευτική πορεία της τηλεοπτικής σειράς του Hulu, Handmaid`s Tale, η συγγραφέας Margaret Atwood επέστρεψε στη μικρή οθόνη με μία νέα μεταφορά βιβλίου της.

Ο λόγος για το Alias Grace που προβάλλεται στο Netflix, σε παραγωγή δική του, έχει συνολική διάρκεια 6 ώρες και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της, που κυκλοφόρησε το 1996.

Η υπόθεση

Μία νεαρή, φτωχή κοπέλα από την Ιρλανδία, η Graceπου έχει μεταναστεύσει στον Καναδά το 1843 ξαφνικά κατηγορείται για μία σειρά ειδεχθών φόνων. Το θέμα είναι ότι η ίδια διατείνεται πως δεν θυμάται τί πραγματικά συνέβη ή εάν έχει πέσει και η ίδια θύμα μία καλοστημένης παγίδας. Τελικά, η Grace είναι όντως αθώα και έρμαιο των περιστάσεων ή μία στυγνή και αμετανόητη εγκληματίας που χειραγωγεί συνειδήσεις;

Η πρωταγωνίστρια

Στο ρόλο της Grace βλέπουμε την Sarah Gadon, έχοντας δίπλα της τους AnnaPaquin, KerrLoganκαι ZacharyLevi.


Αν και δεν είναι νέα στο χώρο, η 30χρονη Καναδή ηθοποιός φαίνεται πως τώρα με το Alias Grace έκανε το μεγάλο μπαμ στη μέχρι τώρα πορεία της, μιας και άπαντες γράφουν διθυράμβους για την εξαίρετη ερμηνεία της και το αστέρι της που μόλις γεννήθηκε.

Η Gadon γεννήθηκε στο Τορόντο στις 4 Απριλίου του 1987. Εκεί σπούδασε υποκριτική, αλλά και μπαλέτο.

Η πρώτη της επαφή με την ηθοποιία ήταν στα 10 της χρόνια, όταν συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς La Femme Nikita. Έκτοτε, ακολούθησαν συμμετοχές της σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές μέχρι που το 2011 ήρθε ο πρώτος μεγάλος κινηματογραφικός της ρόλος στο Μια επικίνδυνη μέθοδος του David Cronenberg.

Ο ίδιος σκηνοθέτης την εμπιστεύθηκε και ένα χρόνο μετά, δίνοντας ένα ρόλο στο Cosmopolis.

Χρόνια μετά, το 2016, συμπρωταγωνίστησε με τον James Franco στο 11.22.63, τη μίνι σειρά του Stephen King.

Αυτή την περίοδο έχει στα σκαριά το φιλμ TheDeathandLifeofJohnF. Donovanτου XavierDolan, στο οποίο πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι KitHarington, NataliePortman, JessicaChastain, SusanSarandon, KathyBates.

Περιμένουμε να δούμε πολλά από την όμορφη ξανθιά Gadon.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η εκδίκηση...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η εκδίκηση...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ