2017-11-12 02:03:40
Φωτογραφία για Δολοφονία Δώρας Ζέμπερη: Κενά και ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις !!! [Βίντεο-Εικόνες]
«Όταν η κοινή γνώμη αναστατώνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο, καλό είναι να δίνονται πληρέστερες απαντήσεις. Είναι μια ομολογούμενη δολοφονία. Ο δράστης που ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν κάτω από συνθήκες στέρησης, θυμήθηκε και περιέγραψε λεπτομερώς τις κινήσεις του αλλά όχι που πέταξε την τσάντα του θύματος του. Έγινε αναπαράσταση;» αναρωτήθηκε ο πρώην Αστυνομικός Διευθυντής Θανάσης Κατερινόπουλος.

Για τις Αρχές δεν έχει τεθεί θέμα αναπαράστασης. Θεωρούν ότι «έδεσαν» την υπόθεση με ακράδαντα στοιχεία, συν την ομολογία του κατηγορουμένου.

Οι αστυνομικοί τον πήγαν στο σημείο, προσπάθησαν για ώρες να βρουν το οικόπεδο που πέταξε την τσάντα, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να το εντοπίσουν.

Στο ενδεχόμενο να είχε συνεργό, οι Αρχές δεν έχουν ούτε απόδειξη, ούτε ένδειξη για κάτι τέτοιο. Δεν υπήρξε κάποιο στοιχείο που να έδειξε ότι παρακολουθούσε από πριν το θύμα του.

Ο ίδιος κατά την απολογία του ισχυρίστηκε πως πάλεψε με τη Δώρα και πως εκείνη προσπάθησε να τον τραβήξει από τα μαλλιά. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροτομή, δεν εντοπίστηκαν ίχνη πάλης, ενώ στα μείγματα που λήφθηκαν από τα νύχια της κοπέλας δεν βρέθηκε δικό του γενετικό υλικό. 


Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς πως αμέσως μετά το έγκλημα ξύρισε τα μαλλιά του, από φόβο μήπως τον αναγνωρίσουν.

Το δικό του DNA βρέθηκε πάνω στις χαρτοπετσέτες με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι σκούπισε τα αίματα του θύματος του και τις πέταξε στο νεκροταφείο. Παρά το γεγονός ότι ήταν σεσημασμένος και είχε φυλακιστεί, δείγμα από το  γενετικό υλικό του, δεν υπήρχε στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.

Ένα ακόμη σημαντικό ερώτημα έθεσε ο εγκληματολόγος Παναγιώτης Παπαϊωάννου.

«Θα πρέπει να αναλογιστούμε,  πως αυτό το άτομο αποφυλακίστηκε αξιοποιώντας την ισχύουσα νομοθεσία, χωρίς να υπάρχει μέριμνα από το κράτος για την επανένταξη του στην κοινωνία. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και δυστυχώς το συναντάμε στην καθημερινότητα μας και μάλιστα με τόσο άγριο τρόπο» Αυτά όλα αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη στο anikolouli.gr.

Συμπληρώνουμε επίσης ότι θα πρέπει να μας εξηγήσει η ΕΛ.ΑΣ και τα εξής: γιατί στο βίντεο καταγραφής του καταστήματος, δεν φαίνεται το τατουάζ ιστού αράχνης που έχει στο λαιμό του ο «δράστης», όπως στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία...και γιατί η ημερομηνία καταγραφής πώλησης του κινητού είναι 17 Οκτώβριου, δηλαδή.. μια μέρα πριν την φριχτή δολοφονία της άτυχης εφοριακού..18η Οκτώβριου.

Δείτε το βίντεο

Επίσης γιατί στις φωτογραφίες της ΕΛ.ΑΣ φοράει διαφορετικά παπούτσια απ αυτά που έχει κατά τη σύλληψη του??

Δείτε το βίντεο

Εμείς δεν αμφιβάλουμε ότι η αστυνομία δεν έχει κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της και ότι δεν είναι αυτός ο δράστης Αλλά ...

Όλα αυτά τα ερωτήματα καλό θα ήταν να τα απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ γιατί καλλιεργείται μια καχυποψία και η συνομωσιολογία δίνει και παίρνει από χτες το βράδυ στα social media.
eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ