2017-11-12 21:32:10
Φωτογραφία για 10 μεγάλες αλήθειες για όσους τσακώνονται στο Facebook
Και σε σχόλια άρθρων πλακώνονται και στο YouTube ξεφτιλίζονται μια χαρά, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο FB έχει πιο πολλή πλάκα 1 – Οι περισσότεροι ψάχνονται εξαρχής. Προβοκάρουν, τραβάνε σκανδάλη και περιμένουν τα πρώτα θύματα όπως ο Βίνι Τζόουνς τον πρώτο που θα δοκιμάσει να του περάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια.

2 – Οι τσακωμοί ανάμεσα σε δύο έχουν χάζι όταν γίνονται με ολιγόλογες ατάκες κι όχι με κατεβατά -τα οποία κουράζουν όσους έχουν αράξει με ποπ κορν και παρακολουθούν.

3 – Σ’ έναν FB τσακωμό δεν έχει καμία σημασία ποιος έχει «δίκιο» και ποιος «άδικο», παρά μόνο η ποιότητα διασκέδασης που προσφέρουν στους υπόλοιπους αναγνώστες.

4 – Κανείς δεν άλλαξε τη γνώμη κανενός σε e-τσακωμό. Το πολύ-πολύ ένας εκ των δύο να βαρέθηκε και να αποχώρησε με κάτι του στιλ «εντάξει, αν αυτά πιστεύεις πάω πάσο…».

5 – Πάνω από δύο δεν είναι τσακωμός, αλλά οχλαγωγία. Μην μπλέκεστε σε καυγά άλλων, μην τους «κουρδίζετε», μην πετάγεστε εκεί που δεν σας σπέρνουν, just sit back and enjoy.


6 – Όταν δείτε τα πεζοκεφαλαία να αντικαθίστανται από κεφαλαία, είναι ώρα να ανάψει το γλέντι (και να πάνε τα πλοκ και τα ντιλίτ σύννεφο).

7 – Το αντίθετο συμβαίνει όταν ένας καυγάς ξεκινάει με κοινότοπες βρισιές ή τον έναν να ζητάει διευκρινίσεις από τον άλλον. Να τσακωθείτε είπαμε, παιδιά, όχι να κάνουμε το Καστοριάδης vs Ράμφος.

8 – Τα τρολ των τσακωμών συνήθως είναι αυτά που ποστάρουν κάτι που μαθηματικά θα πυροδοτήσει αντιπαράθεση σε ελάχιστα νανοσεκόντς -και μετά ετοιμάζονται να ξιφουλκήσουν εναντίον όλων στα σχόλια.

9 – Μετάλλιο οφείλεται στους ήρωες που ψάχνουν και αναζοπυρώνουν καυγάδες που έχουν λήξει πριν από χρόνια (συνήθως μουσικούς). Είστε πραγματικοί μερακλήδες.

10 – «Μισό λεπτό, γιατί κάποιος έχει λάθος στο Facebook». Ποτέ, καμία σκέψη δεν κόστισε τόσες χαμένες ώρες στη ζωή ενός ανθρώπου όσο αυτή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξανακέρδισε τον ύπνο σου!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξανακέρδισε τον ύπνο σου!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ