2012-05-25 16:44:19
Φωτογραφία για Τους απέλυσαν από τα Goody's, έμειναν απλήρωτοι, έκλεισε το μαγαζί και τώρα ξανάνοιξε!
αγαπητό planet-greece

Θα ήθελα να εκφράσω τα καλορίζικα στην Goody’s για την λειτουργία του νέου καταστήματός της στο Κερατσίνι Μετά από 10 μήνες ξανά άνοιξε το κατάστημα στο Κερατσίνι και όπως υποσχέθηκε και αυτόδιαφημίστηκε μέσα από το internet , ότι θα πάρει τους απλήρωτους απολυμένους εργαζόμενους από το κατάστημα Goody’s Κερατσίνι που έκλισε 1 Οκτώβρη του 2011 , γιατί είναι κοντά στον κόσμο και για να καταπολεμήσει την ανεργία στο Κερατσίνι πολύ απλά δεν το έκανε .

ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ , Η ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ Goody’s Α.Ε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ . ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ , ΑΞΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ , ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΤΕ .

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ , ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΦΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Goody’s Η ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ . ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΑΣ ΕΞΕΘΕΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ . ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ . ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΚΟ .


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ 9 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ Goody’s ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ , ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ Goody’s ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΤΟ ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΗΘΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ 10 ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΑΣ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ Goody’s ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΗΤΑΝ FRANCHISEE . ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Goody’s .

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ