2017-11-13 07:11:17
Φωτογραφία για Τα χρώματα που θα πάνε ένα βήμα παραπέρα το στυλ σου το φετινό χειμώνα
«Ο μόνος τρόπος για να ζωντανέψεις το μουντό και μονότονο χειμωνιάτικο στυλ σου και να χαρίσεις φινέτσα στην εμφάνισή σου είναι να βγεις από την πεπατημένη. Να παραμερίσεις τα μαύρα, γκρι, μπλε και λευκά σου ρούχα και να κάνεις χώρο σε εκείνα που είναι βαμμένα με χρώμα», αναφέρει ο Matt Braun, designer manager στην βρετανική εταιρεία ένδυσης River Island και τονίζει: «Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να επιλέξεις ένα κομμάτι με χρώμα και να το πλαισιώσεις με άλλα που κινούνται χρωματικά στις ασφαλείς, κλασικές αποχρώσεις».

Ο Braun μαζί με μερικούς ακόμη ειδήμονες στην αντρική μόδα σου δίνουν τα φώτα τους όσον αφορά στα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το χειμώνα και θα πάνε ένα βήμα παραπέρα το πάντα ενημερωμένο στυλ σου.

Το κόκκινο βουργουνδίας

Από τα χρώματα που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια στη μόδα, χάρη στην ένταση και τη ζεστασιά του, το βουργουνδί το επιλέγεις αυστηρά σε υποδήματα, πανωφόρια, σακάκια, πουκάμισα και πλεκτά.


Πώς θα το φορέσεις: «Το ιδανικό ταίρι του είναι το navy blue, καθώς η ένταση και η ζεστασιά του βουργουνδί αντισταθμίζουν την ψυχρότητα του», υπογραμμίζει ο Braun.

Το πράσινο

Το «νέο μπλε», όπως το αποκαλούν είναι ένα χρώμα που το γνωρίζεις πολύ από το αγαπημένο και δημοφιλές χακί. Ωστόσο, το χακί δεν είναι η μόνη πράσινη απόχρωση που υπάρχει και σίγουρα όχι η μοναδική που αξίζει να τσεκάρεις.

Πώς θα το φορέσεις: Σύμφωνα με τον Chris Hobbs, style editor στο MatchesFashion, «οι πράσινες αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα με το γκρι, από το ανοιχτόχρωμο του πάγου μέχρι το ανθρακί και φυσικά με το σκούρο μπλε». Τώρα, όσον αφορά στο ποια πράσινη απόχρωση σου ταιριάζει, ο Hobbs έχει να σου πει κάποια χρήσιμα πραγματάκια: «Αν έχεις ανοιχτόχρωμο δέρμα, προτείνονται οι πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το κυπαρισσί. Αντίστοιχα, αν το δέρμα σου έχει σταρένια απόχρωση, προτίμησε το λαδί και το χακί».

Το πορτοκαλί

Φυσικά και δεν μιλάμε για το χρώμα του πορτοκαλιού, αλλά για το ζεστό και σκούρο πορτοκαλί, εκείνο το χρώμα που μοιάζει με τη σκουριά και έρχεται κατευθείαν από τα 70s για να αποτελέσει μια καλή, μοντέρνα εναλλακτική στο κλασικό καμηλό.

Πώς θα το φορέσεις: «Προτίμησε το συγκεκριμένο χρώμα σε πλεκτά πουλόβερ, παλτό, αμάνικα μπουφάν και κασκόλ και “πάντρεψέ” το με μπλε, ανθρακί και μπεζ αποχρώσεις», σημειώνει ο Braun.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ