2017-11-13 18:00:23
Φωτογραφία για Η ΕΛΑΣ ψάχνει την σπείρα που «χτυπά» ποδοσφαιριστές
Μορφή «επιδημίας» έχουν λάβει οι διαρρήξεις σε κατοικίες ποδοσφαιριστών, με την αστυνομία να αναζητά την καλά οργανωμένη σπείρα που «χτυπά» στα νότια προάστια.

Τελευταίο θύμα της σπείρας ήταν ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Ντέμης Νικολαΐδης, του οποίου το σπίτι διέρρηξαν το βράδυ του Σαββάτου, όταν απουσίαζε ο ίδιος αλλά και η σύζυγός του Δέσποινα Βανδή με τα παδιά τους.

Οι ληστές απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά, η αξία των οποίων ανέρχεται σε τουλάχιστον 200.000 ευρώ. Οι διαρρήκτες μπήκαν από ανασφάλιστο παράθυρο στο ισόγειο και από τα στοιχεία φαίνεται ότι παρακολουθούσαν το διάσημο ζευγάρι, καθώς είχαν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους για να ψάξουν στο εσωτερικό της οικίας.

Την ίδια μέρα σημειώθηκαν ακόμα δύο διαρρήξεις σε σπίτια ποδοσφαιριστών και μάλιστα τις μεσημεριανές ώρες. Οι δράστες εισέβαλαν στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε και Ομάρ Ελαμπντελαουί, αποσπώντας χρηματικά ποσά.


Οι ποδοσφαιριστές φαίνεται να είναι ο αγαπημένος στόχος των ληστών, καθώς η σπείρα χτυπά επανειλημμένα, όταν εκείνοι λείπουν από τα σπίτια τους σε ταξίδια με τις ομάδες τους.

Θύμα ληστών παραλίγο να πέσει και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Σίλβιο Προτό, όταν βρισκόταν στη Βαρκελώνη για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δύο άτομα επιχείρησαν να διαρρήξουν την οικία του Βέλγου πορτιέρο, στη Βάρη, αλλά οι άνδρες ασφαλείας που βρίσκονταν στην είσοδο του συγκροτήματος κατοικιών τους απέτρεψαν. 

Η λίστα των ποδοσφαιριστών που έχουν πέσει θύματα διαρρηκτών είναι μεγάλη και περιλαμβάνει τους: Εμμάνουελ Εμενίκε, Σερζιο Αραούχο και παλαιότερα τους: Τσόρι Ντομίνγκεζ, Βίκτορ Ιμπάρμπο, Χέσους Ντάτολο, Ραούλ Μπράβο, Ριβάλντο και Εσιέν. 
grxpress
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ