2017-11-14 01:48:01
Φωτογραφία για Απατεώνισσα παρίστανε την τελωνειακό
Κατάφερε να πείσει έναν 66χρονο ότι δεν είχε καταβληθεί το αναγκαίο ποσό για τον... εκτελωνισμό του αυτοκινήτου του!Όλο και πιο εξελιγμένα... κόλπα σκαρφίζονται οι κάθε

λογής απατεώνες για να ξεγελούν τα θύματά τους, καθώς πλέον είναι πασίγνωστο ότι

εμφανίζονται ως λογιστές, εφοριακοί ή τεχνικοί της Δ.Ε.Η.. Μια 55χρονη στην Πάτρα, λοιπόν, προσποιήθηκε την... τελωνειακό για να πετύχει τον σκοπό της!

Η θρασύτατη γυναίκα παρουσιάστηκε σε έναν 66χρονο, για τον οποίο προφανώς είχε πληροφορηθεί ότι είχε αγοράσει πρόσφατα αυτοκίνητο και, αφού συστήθηκε ως υπάλληλος τελωνειακής υπηρεσίας, κατάφερε να τον πείσει ότι δεν είχε καταβληθεί το αναγκαίο ποσό για τον... εκτελωνισμό του αυτοκινήτου κι ότι έπρεπε να του επιβληθεί πρόστιμο από το Τελωνείο!

Ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης «τσίμπησε» το δόλωμα και, για να αποφύγει τα μπλεξίματα, έδωσε στην άγνωστή του «τελωνειακό» το ποσό των 420 ευρώ που του ζήτησε για την πληρωμή του υποτιθέμενου προστίμου. Η δράστιδα πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε, αλλά πέρασαν ώρες ώσπου να επιβεβαιώσει ο 66χρονος ότι τον είχε εξαπατήσει και να την καταγγείλει στην Ασφάλεια Πατρών. Το θύμα αναγνώρισε την 55χρονη από τις φωτογραφίες σεσημασμένων και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ