2017-11-14 07:41:16
Φωτογραφία για Το πιο ακριβό κρασί του κόσμου κοστίζει μόλις $350.000
Το πιο ακριβό μπουκάλι κρασιού στον πλανήτη αγοράστηκε πριν λίγες ημέρες σε φιλανθρωπική δημοπρασία. Πρόκειται για ένα Cabernet Sauvignon του 2015, που φτιάχτηκε από τον celebrity οινοπαραγωγό Jesse Katz και είχε στην κατοχή του ο Shep Gordon (διάσημος ατζέντης στο Hollywood). Το ποτό κόστισε $350.000.

Ένας συλλέκτης κρασιών από το Mississippi αγόρασε το πολύτιμο κρασί (The Setting), με τη βοήθεια φίλων του, που χρηματοδότησαν το γεγονός. Μάλιστα, η φιάλη φέρει την υπογραφή του Shep Gordon καθώς και ένα σκίτσο του.

O Jesse Katz είναι γνωστό πως έχει πελάτες την ελίτ των φίλων του κρασιού, ενώ πολύ συχνά φτιάχνει ειδικά κρασιά, κατόπιν παραγγελιών ή για να τα χαρίσει: Έφτιαξε ένα ειδικά για τον διάσημο παίκτη του αμερικάνικου footbal Von Miller. Δημιούργησε επίσης το “Blue Ocean Floor”, που είχαν οι Justin Timberlake και Jessica Biel στο γάμο τους. Αυτή τη φορά, τα έσοδα από το κρασί που δημιούργησε, θα πάνε στο Emeril Lagasse Foundation που υποστηρίζει την υγεία και επιμόρφωση παιδιών οικογενειών χωρίς οικονομικούς πόρους.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ