2017-11-14 16:00:43
Φωτογραφία για Τι είναι η σεξουαλική παρενόχληση: Τέσσερα σποτ με Έλληνες ηθοποιούς σε αληθινές ιστορίες (vids)
Τέσσερα βίντεο που δείχνουν με τον πλέον παραστατικό τρόπο το τι είναι η σεξουαλική παρενόχληση έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων (ΓΓΙΦ).

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών η ΓΓΙΦ ανέλαβε την πρωτοβουλία για την παραγωγή τεσσάρων σποτ (για την τηλεόραση και το διαδίκτυο), που αποτυπώνουν περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε χώρους εργασίας, εκπαίδευσης και υγείας. 

Το περιεχόμενο των σποτ, μεταξύ άλλων, συμβάλλει στον προσδιορισμό της λεπτής γραμμής μεταξύ κομπλιμέντου και σεξουαλικής παρενόχλησης.

Οι ιστορίες που παρουσιάζονται στα σποτ βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά τα οποία συγκεντρώθηκαν από ομάδα ερευνητών της ΓΓΙΦ.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία της ΓΓΙΦ. Όλες οι γυναίκες του συνεργείου είναι μέλη του WIFT (Women in Film and Television), ένα διεθνές σωματείο με 14.000 μέλη σε 65 σημεία του πλανήτη και στόχο την προώθηση του έργου των γυναικών στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Το WIFT ιδρύθηκε πρόσφατα και στην Ελλάδα ως WIFT GR (Women in Film and Television Greece).

Τα σενάρια έγραψε η συγγραφέας και σεναριογράφος, Μανίνα Ζουμπουλάκη, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Μαλέα. Την παραγωγή υπογράφει η Πόλυ Τρανίδου και τη μουσική η Αντριάνα Μπάμπαλη. Στα τέσσερα σποτ παίζουν οι γνωστοί ηθοποιοί, Ναταλία Δραγούμη, Μαρία Σολωμού, Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Τζωρτζίνα Λιώση, Λυδία Σγουράκη, Θάνος Καληώρας και Αχιλλέας Σκεύης.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ