2017-11-14 19:00:50
Φωτογραφία για Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δώδεκα χρόνια μόνο αλήθεια»...
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μετρά με συνέπεια 12 χρόνια προσφοράς στις ανθρώπινες ψυχές μέσα από την τηλεόραση και ο κόσμος την επιβραβεύει με μεγάλη αγάπη και υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Η φετινή αλλαγή ημέρας και ώρας για την εκπομπή «Πάμε πακέτο» (κάθε Τετάρτη, στις 22.00) δεν την πτόησε.

Αλλωστε, το τηλεοπτικό κοινό παρέμεινε πιστό σε εκείνη. «Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση, χαρά και δικαίωση για έναν παρουσιαστή που μετράει χρόνια προσπάθειας είναι να διαπιστώνει ότι ο κόσμος κατάλαβε την αλήθεια του. Γιατί ο κόσμος έχει αντίληψη που δεν λαθεύει» λέει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην «Espresso» και συνεχίζει: «Κριτήριο ότι κάτι έχεις καταφέρει είναι η διάρκεια. Αυτή σου δείχνει πώς έχεις αντιμετωπίσει τους τηλεθεατές όλο αυτό το διάστημα. Κι εγώ τους αντιμετώπισα με σεβασμό. Τους ευχαριστώ που με ακολουθούν, γιατί η αλλαγή πάντα ενέχει κι ένα ρίσκο. Βέβαια, πέρα από την επίμονη δουλειά, πιστεύω και στην τύχη».


Οπως αναφέρει η κυρία Χατζηβασιλείου, μέσα από την εκπομπή της έχει αλλάξει κυρίως η δική της ζωή. «Το “Πάμε πακέτο” δεν είναι μυθοπλασία, είναι αληθινή ζωή. Στοχεύει στο θυμικό. Ενα είναι σίγουρο: ότι μέσα από όλες αυτές τις πραγματικές ιστορίες είμαι πλούσια. Πλούσια συναισθηματικά. Γιατί αυτός είναι ο πλούτος στον άνθρωπο» τονίζει. Οταν τη ρωτάμε ποιο είναι το πρόβλημα που διακρίνει μέσα στην ελληνική οικογένεια, η ίδια απαντά με νόημα:

«Ο εγωισμός. Και ο εγωισμός δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε φτωχές ή πλούσιες οικογένειες, με χαμηλό ή υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Ο εγωισμός είναι δυστυχώς μέσα στη φύση του ανθρώπου και ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα». Οσο για το θέμα «γονείς»; Για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αφορά ολόκληρη τη ζωή ενός ανθρώπου. «Αν ξέρεις ότι είσαι υιοθετημένος, δεν το ξεχνάς τόσο εύκολα, όσο καλός και να είναι ο θετός γονέας. Το κουβαλάς μέσα σου. Θέλεις να ξεφορτωθείς ένα βάρος που υπάρχει υποσυνείδητα στην ψυχή σου. Αν από αυτή την αναζήτηση βγει κάτι θετικό, είναι μια λύτρωση. Εχεις βρει τον εαυτό σου. Υπάρχουν παιδιά που λατρεύουν τους θετούς γονείς τους και νιώθουν τεράστια ευγνωμοσύνη για την αγάπη τους, τις θυσίες, τη φροντίδα τους. Αυτούς αισθάνονται γονείς τους και όχι εκείνους που τους έφεραν στη ζωή. Και πάλι όμως, θέλουν να μάθουν τις ρίζες τους. Αυτή η εκπομπή μπορεί να μην έχει να κάνει με τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης, αλλά, πιστέψτε με, για έναν γονιό που ψάχνει το παιδί του γιατί το έδωσε για υιοθεσία ή για ένα παιδί που θέλει να δει τη βιολογική του μητέρα και να μάθει γιατί το έδωσε, η κρίση είναι δευτερεύουσα. Πάντως, σχολείο καλών γονέων δεν υπάρχει. Γι' αυτό ας μάθουμε να συγχωρούμε τους γονείς μας» εξηγεί η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία δέχεται ευχές από τους τηλεθεατές. «Αυτές οι ευχές είναι φυλαχτά ζωής. Μου φτάνουν για άλλες τρεις ζωές τουλάχιστον» λέει χαμογελώντας.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ