2017-11-15 14:41:17
Φωτογραφία για Ο Καμμένος, ο Γατής, η τιμία ζώνη της Παναγίας και η Πολεμική Σημαία της 1ης Στρατιάς
Του Ηλία Προύφα

Με προσωπική εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου η πολεμική σημαία της 1ης Στρατιάς στην υποδοχή της τιμίας ζώνης της Παναγίας στη Λάρισα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kranosgr, ''εμπλοκή'' υπήρξε προχθές  κατά τις συνομιλίες της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου με τις στρατιωτικές αρχές, για τα διαδικαστικά της υποδοχής της τιμίας ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου από την αδελφότητα της Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους στην Λάρισα και συγκεκριμένα για τη σημαία που θα υπήρχε στο άγημα. 

Όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή, η ιερά μητρόπολη ζήτησε να υπάρξει η πολεμική σημαία στην υποδοχή, η οποία θα γινόταν με τιμές αρχηγού κράτους, αλλά δεν μπορούσε να λάβει τη σχετική έγκριση. Αρχιμανδρίτης της Μητροπόλεως επικοινώνησε τότε με τον απόστρατο αξιωματικό, πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στη Λάρισα Σταύρο Γατή, ζητώντας του να υπάρξει ενημέρωση  του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου για το θέμα.


Άμεσα ο Σταύρος Γατής απέστειλε προσωπικό μήνυμα κάνοντας παρέμβαση στον Υπουργό, ζητώντας του επικοινωνία κάτι που έγινε στα επόμενα 5 λεπτά. Μόλις ενημερώθηκε ο Υπουργός για την υπόθεση από τον πολιτευτή του, έδωσε εντολή να βγει η Πολεμική Σημαία του μεγαλύτερου στρατιωτικού σχηματισμού της χώρας από την 1η Στρατιά και με άγημα του ΣΞ και της ΠΑ να υποδεχθεί όπως αρμόζει το μοναδικό κειμήλιο της Υπέρμαχου Στρατηγού των Ενόπλων Δυνάμεων.

(Φωτό αρχείου του kranosgr από συνάντηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον Ανχη ε.α, Πολιτευτή των ΑΝ.ΕΛ Σταύρο Γατή στην 1η ΤΑΞΑΣ).
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ