2017-11-15 18:00:33
Φωτογραφία για Ποια συχνότητα στο σεξ είναι ευεργετική για την υγεία μας
Το σεξ είναι ευεργετικό τόσο για την ψυχική όσο και για τη σωματική μας υγεία. Ενδεικτικά συμβάλλει στην προστασία της καρδιάς, μειώνει το ρίσκο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη και βελτιώνει τη διάθεση.

Ποια είναι όμως η ιδανική συχνότητα στο σεξ για να απολαμβάνει κανείς όλα τα παραπάνω οφέλη και γιατί πλέον ο κόσμος κάνει λιγότερο σεξ;

Έχει διαπιστωθεί ότι το σεξ μια φορά την εβδομάδα είναι ευεργετικό για το σώμα μας, ενώ όσο αυξάνεται η συχνότητα τόσο το καλύτερο για την υγεία μας.

Ωστόσο, έρευνα που δημοσιεύεται στο Archives of Sexual Behavior δείχνει μείωση της σεξουαλικής δραστηριότητας στους Αμερικάνους σε σχέση με μια δεκαετία πριν.

Συγκεκριμένα από το 2010 έως το 2014 το μέσο ζευγάρι ενήλικων Αμερικανών έκανε 9 φορές λιγότερο σεξ από ό,τι στο διάστημα 2000 με 2004.

Συχνότερα το σεξ φαίνεται πως απολάμβαναν τα ζευγάρια το 1960, ενώ σύμφωνα με την έρευνα για τη μείωση στη συχνότητα στο σεξ ευθύνονται, μεταξύ άλλων, η αλόγιστη χρήση των social media, η απαιτητική καθημερινότητα και ο αυξημένος πληθυσμός ατόμων που δεν έχουν σταθερό σύντροφο.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ