2017-11-15 23:54:15
Φωτογραφία για Οικογενειακή τραγωδία στην Μάνδρα με δύο αδέρφια κυνηγούς
Τραγικές σκηνές έξω το από το Θριάσιο Νοσοκομείο εξελίσσονται το βράδυ της Τετάρτης μετά και την τεράστια καταστροφή που έπληξε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Ανάμεσα  στα θύματα και τους τραυματίες που βρίσκονται  στο νοσοκομείο βρίσκεται και η σορός του Μπάμπη Δημητρόπουλου, του άτυχου κυνηγού που μαζί με τον αδερφό του ξεκίνησαν σήμερα το πρωί για να πάνε για κυνήγι.

Ο πατέρας δύο παιδιών, που η σορός του αναγνωρίστηκε στο Θριάσιο, είχε πάει για κυνήγι με τον αδερφό του, Δημήτρη, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα με τους αγνοούμενους και παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, κατά τη διάρκεια της πρωτοφανούς καταιγίδας που έπληξε την ευρύτερη περιοχή.

Το άρθρο συνεχίζεται μετά τη διαφήμιση:

Τραγικές φυσιογνωμίες η σύζυγος του Μπάμπη, η οποία αναγνώρισε τη σορό του στο νεκροτομείο του Θριασίου και η μητέρα του, που έχασε το παιδί της, αγωνιά για το άλλο της παιδί και ταυτόχρονα κρατούσε στην αγκαλιά της τις δύο εγγονές της, προσπαθώντας να τις παρηγορήσει για το χαμό του πατέρα τους.


Ο Μπάμπης Δημητρόπουλος και ο αδερφός του Δημήτρης είχαν πάθος με το κυνήγι. Οργάνωναν συχνά επελάσεις στην περιοχή και περνούσαν μαζί πολλές ώρες. Ο Μπάμπης ήταν παντρεμένος και είχε δύο κόρες. Ο αγνοούμενος Δημήτρης είναι επίσης παντρεμένος και έχει έναν γιο, αναφέρει το protothema.gr.

Η αγωνία για τον γιο που αγνοείται, τον Δημήτρη, καθώς οι συγγενείς δεν αναγνώρισαν τον άνθρωπό τους ανάμεσα στις σορούς που έχουν μεταφερθεί στο Θριάσιο.

eleftherostypos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ