2017-11-16 12:01:17
Φωτογραφία για Κακοκαιρία - Δυτική Αττική: Εντοπίστηκε και 16ος νεκρός! Τα πρόσωπα της τραγωδίας! (ΦΩΤΟ)
11 άνδρες και πέντε γυναίκες είναι τα θύματα της ανείπωτης τραγωδίας - Οι τραυματίες έχουν φτάσει τους 23 Νωρίς το πρωί της Πέμπτης (16-11-2017) αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του η σορός ενός ακόμη άνδρα. Το πτώμα του βρέθηκε χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από την παραλία Ελευσίνας, στη θέση «Αμερικανική προβλήτα».

Πρόκειται για έναν 47χρονο οδηγό φορτηγού οχήματος που, με το βυτιοφόρο του, είχε φορτώσει καύσιμα από τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ προκειμένου να τα μεταφέρει στο Καρπενήσι. Ο 47χρονος εγκλωβίστηκε λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Μάνδρας και στην προσπάθεια του να διαφύγει από το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Ανάμεσα στους νεκρούς είναι ο οδηγός φορτηγού Γιώργος Μακαρούνας, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο φορτηγό του και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τη στιγμή εκείνη, μιλούσε στο τηλέφωνο με τη μητέρα του. «Μάνα φοβάμαι, πνιγόμαστε» ήταν τα τελευταία του λόγια. 


Ο Γιώργος Μακαρούνας...

Νεκρός είναι και ο 54χρονος κυνηγός Μπάμπης Δημητρόπουλος. Το μοιραίο πρωινό της Τετάρτης είχε πάει για κυνήγι με τον αδερφό του, Δημήτρη. Τα δυο αδέρφια παρασύρθηκαν από χείμαρρο. Ο 54χρονος έχασε τη ζωή του, ενώ ο αδερφός του θεωρείται ακόμη αγνοούμενος.  

Ο Μπάμπης Δημητρόπουλος...

Ο τρίτος νεκρός που έχει ταυτοποιηθεί είναι ο 57χρονος, τεχνικός του ΟΤΕ, Σεραφείμ Γκορτζάς.  

Ο Σεραφείμ Γκορτζάς...

Ο τέταρτος νεκρός είναι ο Γιώργος Πολυμερόπουλος, πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 10 και 16 ετών, απόστρατος αξιωματικός. 

Ο Γιώργος Πολυμερόπουλος...

Οι σοροί των θυμάτων της θεομηνίας έχουν μεταφερθεί από χθες στο Θριάσιο νοσοκομείο. Οι θανατοί τους προήλθαν είτε από πνιγμό είτε από τραυματισμό εξαιτίας της πρωτοφανούς κακοκαιρίας. Οι περισσότεροι ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική και δυο θύματα εντοπίστηκαν από το Λιμενικό. 

 Πληροφορίες και από Newsit
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ