2017-11-17 13:16:30
Φωτογραφία για Η Julianne Moore τιμήθηκε στο Film Benefit του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA),
Το βράδυ της Δευτέρας η Τζούλιαν Μουρ τιμήθηκε στο 10ο ετήσιο Film Benefit του Μουσείου Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης (MoMA).

Η Τζούλιαν Μούρ εμφανίστηκε μαζί με την 15χρονη κόρη της Liv Freundlich (και οι δύο φορούσαν μαύρη εμφάνιση Chanel)

Στο ετήσιο γκαλά συγκεντρώνονται πόροι για την ανάπτυξη της κινηματογραφικής βιβλιοθήκης του MoMA.

Υπάρχει ένα απλό πράγμα που μπορεί να κάνει η κινηματογραφική βιομηχανία για να υποστηρίξει τις γυναίκες και εκείνες που δεν έχουν εξουσία, είπε η Μουρ. «Δουλειές, νομίζω ότι αυτό είναι, έτσι; Κάθε βιομηχανία έχει να κάνει με δουλειές».

Στην ομιλία της στο γκαλά η Τζούλιαν Μουρ η οποία τιμήθηκε τόσο για το κινηματογραφικό της έργο όσο και για την υποστήριξη του ελέγχου των όπλων στις ΗΠΑ μέσω του κινήματος Everytown for Gun Safety, εξήγησε γιατί παραμένει αισιόδοξη στην εποχή του Τραμπ.

«Ζούμε σε πολύ δύσκολες στιγμές, η ίδια μας η ανθρώπινη υπόσταση αισθάνεται ότι απειλείται και απορρίπτεται από έναν ηγέτη, ο οποίος συνεχίζει να ταπεινώνει, να επιπλήττει, να αγνοεί και να υποτιμά όλους μας» τόνισε
. «Αλλά πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη για εκείνους που έχουν εκφράσει ανοιχτά τη γνώμη τους και για την άρνησή μας να δεχθούμε αυτή τη συμπεριφορά ως κανονική...Μάθαμε ότι όσο περισσότερο στηρίζουμε και βλέπουμε τις εμπειρίες του άλλου και προσθέτουμε τις φωνές μας στις φωνές των άλλων, τόσο πιο ισχυροί είμαστε σαν ανθρώπινη δύναμη - και τόσο πιο πιθανό είναι να επιφέρουμε διαρκείς αλλαγές και να απαλλαγούμε από ρατσισμό, προκατάληψη λόγω φύλου, σεξουαλική κακοποίηση και ένοπλη βία» επισήμανε.

Η Moore με την Kristen Stewart και την Elizabeth Banks στο MoMA Film Benefit

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ