2017-11-17 22:46:07
Φωτογραφία για ΜΟΛΟΤΟΦ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Σε εξέλιξη βρίσκονται επεισόδια στα Εξάρχεια μεταξύ αστυνομικών και ομάδων αντιεξουσιαστών. Περίπου 100 άτομα επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ και διάφορα άλλα αντικείμενα σε αστυνομικές δυνάμεις στο ύψος της οδού Τοσίτσα. Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση δακρυγόνων στην προσπάθεια τους να απωθήσουν τα άτομα αυτά.

Γυναίκα τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα στη συμβολή των οδών Νοτάρα και Κουντουριώτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώνονται στα Εξάρχεια.

Πρόκειται για δικηγόρο, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το επίκεντρο των επεισοδίων βρίσκεται στις οδούς Μπουμπουλίνας, Στουρνάρη και Τοσίτσα και σε δρόμους πίσω από το Πολυτεχνείο. Ένταση υπάρχει και στην πλατεία Εξαρχείων, ενώ έχουν στηθεί και οδοφράγματα. Πάνω από την περιοχή πετάει συνεχώς ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στον χώρο μπροστά από το Πολυτεχνείο, επί της Πατησίων που βρίσκονται ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, επικρατεί για την ώρα ηρεμία.

Μικροένταση σημειώθηκε νωρίτερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού με δυνάμεις τις αστυνομίας και ομάδα ατόμων μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου και κατά την αποχώρηση του μπλοκ των αντιεξουσιαστών.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ